Gran Turismo 7 brzy přivítá automobil značky Škoda
i Zdroj: Škoda Auto
Gran Turismo 7 Novinka Gran Turismo 7 brzy přivítá automobil značky Škoda

Gran Turismo 7 brzy přivítá automobil značky Škoda

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 4. 2024 19:15

Nestačí vám současná nabídka desítek vozů v Gran Turismo 7? Potom očekávejte novou aktualizaci. Ta by měla mimo jiné přinést elektrický automobil značky Škoda.

Reklama
Reklama

Závodní hra Gran Turismo 7 již nějakou dobu nabízí slušnou sbírku automobilů a i po více než dvou letech od vydání ji tvůrci zásobují dalšími. A jak se zdá, hodlají s tím pokračovat i do budoucna. Nově do hry dorazí elektrický vůz značky Škoda. Konkrétně se má jednat o sportovní prototyp Škoda Vision Gran Turismo.

Kdy přesně se ve hře objeví, prozatím nevíme, jistě to ale bude v rámci několik dnů, maximálně týdnů. Konkrétní informace se dozvíme 24. dubna. Gran Turismo 7 vyšlo exkluzivně na konzole PlayStation 4 a PlayStation 5, přičemž se několik posledních měsíců spekuluje nad PC verzí. Ta by podle nedávných úniků měla dorazit ještě v průběhu letošního roku.

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 je závodní simulátor s detailním modelováním aut a realistickou fyzikou jízdy. Hráči si mohou vybírat z širokého spektra vozidel a závodit na různých tratích po celém světě. Hra nabízí rozmanité režimy, včetně kariéry, online multiplayeru a tvůrčích nástrojů pro úpravu aut.

Gran Turismo 7 asi opravdu vyjde PC
i Zdroj: Spite.cz

Gran Turismo 7 asi opravdu vyjde PC

Únik informací z dokumentů NVIDIA se pravděpodobně znovu potvrdí. Dalším PC titulem by mohlo být Gran Turismo 7.

28. 11. 2022 14:19
1
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama