Novinka GSC Game World ujišťuje, že vývoj STALKER 2 jde podle plánu a prozrazuje novinky

GSC Game World ujišťuje, že vývoj STALKER 2 jde podle plánu a prozrazuje novinky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 1. 2021 15:05

STALKER 2 je jednou z nejočekávanějších her letošního roku, tvůrčí celek ujišťuje, že vývoje jde dle plánů.

Reklama

Že bychom se letos měli dočkat pokračování populárního STALKERA víme už od roku 2018, kdy to předčasně prozradil ředitel studia GSC Sergey Grygorovych. Od té doby se však o ani přibližném datu vydání nemluvilo, záměrně nebo jde zkrátka o nemožné, aby STALKER 2 opravdu vyšel ještě letos? Naše předpoklady jsou takové, že druhý díl letos určitě nevyjde, ať už jde o málo času nebo COVID-19, o hře se stále moc nemluví a to je zkrátka podezřelé.

Před pár týdny jsme se dočkali překvapivě nového teaser gameplay traileru, který by mohl lákat na velký gameplay. Ani ten neprozradil nic nového, ukázal ale, že studio GSC Game World stále má velkou kvalitu a survival atmosferu umí nastolit perfektně. 

Nyní jsme se ale přeci jen pár střípků informací dočkali. GSC prozradilo, že se hráči ujmou nového "hrdiny", jmenuje se Skif a prožije si zcela nové "dobrodružství" v Zóně. Nadále studio ujišťuje, že vývoj jde podle plánu a vyjde v té nejlepší kvalitě včetně podpory ray-tracingu. 

I tentokrát upřesnili platformy, STALKER 2 vyjde na PC a XBOX Series X/S, v den vydání dokonce i v XBOX Game Passu. My v redakci věříme, že se časem dočkají i PlayStation 5 hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama