Guild Wars 3 je ve vývoji, oznámil korejský gigant NCSoft
i Zdroj: NCSoft
Novinka Guild Wars 3 je ve vývoji, oznámil korejský gigant NCSoft

Guild Wars 3 je ve vývoji, oznámil korejský gigant NCSoft

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 3. 2024 14:00

Po zhruba 12 letech od vydání Guild Wars 2 společnost NCSoft oznámila práce na pokračování, konkrétně vedení zmínilo Guild Wars 3. Vydání však bude ještě daleko.

Reklama
Reklama

Již je to více než 10 let, co vyšla MMORPG hra Guild Wars 2, a pokračování stále v nedohlednu, nicméně právě takto by to mělo v případě tohoto žánru vypadat, žádné další vydávání, ale připravit se na pořádnou podporu na minimálně deset let dopředu. To vývojářům ze studia ArenaNet vyšlo a do Guild Wars 2 chystají další velké rozšíření, které dorazí v průběhu letošního roku, další pak v roce 2025.

A tím by podpora hry mohla skončit. Společnost NCSoft, pod kterou spadá právě vývojářský tým ArenaNet, oficiálně oznámila, že Guild Wars 3 je ve vývoji! Více bohužel nikdo neprozradil. Vývoj je pravděpodobně na úplném začátku, což by mohlo znamenat, že hra nedorazí dříve než v roce 2027. Co bude po vydání, je otázkou, nahradí trojka druhý díl nebo se tvůrci pokusí podporovat oba díly? To se dozvíme až za několik let. Plnohodnotného odhalení Guild Wars 3 též nepřijde v brzké době.

Guild Wars 2 je od dnešního dne Free-to-play
i Zdroj: Spite.cz

Guild Wars 2 je od dnešního dne Free-to-play

Guild Wars 2 je jednou z nejlépe hodnocených her vůbec. Celosvětově si odnesla krásné hodnocení 9 / 10, byla tak jednou z…

30. 8. 2015 15:00

Guild Wars 2

Guild Wars 2 vyšlo v roce 2012 a od roku 2015 je možné ji hrát zcela zdarma. Dodnes patří mezi nejlépe hodnocené hry vůbec, v průměru si odnesla velmi slušných 9 / 10, a podobně jsou hodnocené i jednotlivé expanze. Níže ještě oficiální popis hry.

Guild Wars 2 je masivně multiplayerová online hra (MMORPG), která nabízí dynamický svět plný dobrodružství, soubojů, a spolupráce hráčů. Hráči se v ní zapojují do epických bitev a objevují rozmanité lokace ve fantastickém prostředí Tyrie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama