Helldivers 2: Zprávy z fronty: Operace Šrotovné selhala
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Novinka Helldivers 2: Zprávy z fronty: Operace Šrotovné selhala

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Operace Šrotovné selhala

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

17. 5. 2024 09:00

Problémy v Helldivers 2 se jen kupí. Poslední operace na získání zdrojů krutě selhala a SuperZemě se nyní snaží nabrat síly a získat novou krev.

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané SuperZemě!

Bohužel, ani tento týden nemáme dobré zprávy. Po neúspěšné operaci na vypnutí Termicidu se velení rozhodlo postarat o nedostatek min na frontě. Spustila Operaci Šrotovné, jejímž cílem bylo zlikvidovat co nejvíce Automatonů, aby byl materiál na tolik nedostatkové miny.

Bohužel, operace nebyla úspěšná. Ne, že by se naši Helldiveři nesnažili, ale cíl byl příliš vysoký a ruku na srdce, morálka Helldiverů nebezpečně nízko.

I když se problémy se sítí PSN vyřešili, pořád jsou cítit dozvuky tohoto kontroverzního kroku. Helldiveři mají problém s morálkou a i když se najdou výjimky, na celkovém obrazu je to znát. Ztráty jsou velké, boje tvrdé, ale nyní to vypadá, že nic nemůže zastavit nápor nepřátel. Proto vláda SuperZemě vyhlásila operaci nazvanou:

Galactická válka proti tyrannii

Přišel rozkaz na kompletní mobilizaci. Ve všech sektorech jsou povoláváni do zbraně muži a ženy, aby pomohli zajistit naše přežití. Veškerý průmysl a ekonomika nyní plně přechází plně na válečnou výrobu. Současná operace má zajistit předmostí těmto snahám. Na čtyřech planetách blíže k frontě se budují velká výcviková centra, která jsou schopna přijmout a vycvičit velké množství rekrutů.

Zároveň byl spuštěn zrychlený výcvikový program pro rekruty trvající pouhých 72 hodin.

Helldivers 2 zpráva
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 zpráva

My, neschopni boje můžeme jen doufat, že tyto snahy nepřijdou vniveč. Fronta na tom není dobře, to připustilo i Ministerstvo Pravdy. Nedostatek min a stále tenčící se zdroje napínají nervy všech k prasknutí. I přes všechny současné problémy se neztrácí jistá naděje na pozitivní vyhlídky. Situace se snad brzo otočí a Demokracie vyrazí do protiútoku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama