Horizon: Zero Dawn Remastered oficiálně představen, vyjde na PC a PS5
i Zdroj: Guerrilla Games
Horizon: Zero Dawn Novinka Horizon: Zero Dawn Remastered oficiálně představen, vyjde na PC a PS5

Horizon: Zero Dawn Remastered oficiálně představen, vyjde na PC a PS5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Horizon: Zero Dawn dostane oficiální remasterovanou verzi, dorazí na PC a PS5 v říjnu. Pro původní majitele je připraven upgrade z PS4 na PS5 za 10 dolarů.

Reklama

Byla to vlastně jen otázka času. Již v roce 2022 se poprvé objevila informace, že některé ze studií připravuje plnohodnotný remaster hry Horizon: Zero Dawn. Během půlnoční konference State of Play k oznámení skutečně došlo. Na vylepšené verzi pracuje specializovaný tým vývojářů z Nexxies. 

Horizon: Zero Dawn Remastered vyjde 31. října 2024 na PC a PlayStation 5. Konzolisté, kteří již vlastní původní PS4 verzi, mohou využít upgradu za pouhých 10 dolarů. Níže už první trailer.

Horizon: Zero Dawn Remastered

Horizon: Zero Dawn Remastered je vylepšená verze populární akční RPG hry Horizon: Zero Dawn, která byla původně vydána v roce 2017. Remaster přináší vylepšenou grafiku s podporou vyšších rozlišení a technologií ray tracing, což poskytuje hráčům ještě realistický zážitek. 

Kromě grafických vylepšení obsahuje také všechny předchozí DLC, jako je The Frozen Wilds, které rozšiřuje příběh a herní mechaniky. Hráči opět převezmou roli Aloy, mladé lovkyně v post-apokalyptickém světě, kde se musí postavit mechanickým stvořením a odhalit tajemství své minulosti. Remaster navíc zahrnuje vylepšené ovládání a optimalizaci pro nové herní platformy, což zajišťuje plynulejší a intuitivnější hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama