Hororový No More Room in Hell 2 se ukázal na nových záběrech
i Zdroj: Torn Banner Studios
No More Room in Hell 2 Novinka Hororový No More Room in Hell 2 se ukázal na nových záběrech

Hororový No More Room in Hell 2 se ukázal na nových záběrech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

No More Room in Hell 2 se po delší době přihlásilo o slovo a během Gamescomu nabídlo gameplay trailer. Hra by měla dorazit už za několik týdnů.

Reklama

Po letech opravdu dlouhého čekání se námi studio Torn Banner během Gamescomu 2024 podělilo o nové gameplay záběry ze zombie apokalypsy No More Room in Hell 2. Musím uznat, že nevypadají vůbec špatně, dočkáme se konečně parádní first-person zombie hororu? Vše tomu nasvědčuje. Kooperační No More Room in Hell 2 dorazí v průběhu října 2024 na PC (Steam). Konzolové verze se pravděpodobně nechystají.

Na jedné obrovské mapě se objeví osm kooperujících hráčů, kteří musí využít svůj důvtip a smrtící reflexy, aby spojili síly proti nezastavitelným silám nemrtvých zvládli přežít. Hráči musí komunikovat a taktizovat, jinak nepřežijí. Nebezpečí totiž číhá doslova v každém stínu. Proklestěte si cestu hordou prostřednictvím boje, nebo lsti.

Každý scénář lze řešit několika způsoby, ale každé špatné rozhodnutí je potrestáno trvalou smrtí postavy. Nemrtví totiž reagují na každý váš pohyb a zašustění. Nepřátele ale můžete odlákat například pomocí alarmu v autě, zavést je přímo do sevření železných zubů pasti, anebo zvolit razantnější přístup a vyhodit je do povětří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama