Hráči hry Overwatch 2 objevili podivnou chybu, kvůli které se nemohou hýbat
i Zdroj: Blizzard Entertainment
Overwatch 2 Novinka Hráči hry Overwatch 2 objevili podivnou chybu, kvůli které se nemohou hýbat

Hráči hry Overwatch 2 objevili podivnou chybu, kvůli které se nemohou hýbat

Richard Šimáček

Richard Šimáček

13. 11. 2023 09:00

Hráči Overwatch 2 narazili na podivnou chybu, která v podstatě uvězní hráče u neviditelné zdi, znemožní jim pohyb a ponechá je bezbranné. Chyba se vyskytuje převážně na mapě Colosseo. Problém je poměrně častý.

Reklama

Problém, který trvá už nějakou dobu, se týká hlavně hráčů na mapě Colosseo. Hráči se ocitnou v pasti u neviditelné zdi. Bez pomoci postav, jako je Mei a její pohybové schopnosti, se odtud hráči nedostanou.

Přestože mnoho hráčů hlásí, že také uvízli přesně na tomto místě jako nespočet dalších lidí, nevypadá to, že by se Blizzardu zatím podařilo problém vyřešit.

“Přesně toto místo jsem viděl zveřejněné na tomto subredditu čtyřikrát, a to nejsem tak aktivní v sledování. Musí to být poměrně častý problém,” uvedl jeden z hráčů.

“Zasekl jsem se tam jako Moira!” potvrdil další hráč. “Stalo se to ke konci mého napínavého zápasu. Byl jsem tak naštvaný lol.”

Na závěr něco pozitivního. Společnost Blizzard na BlizzConu odhalila 39. hrdinu série, tanka Mauga s chaingunem. Na trailer, kde se postava představí, se můžete podívat níže.

Oznámení Maugy sice nebylo velkým překvapením, vzhledem k tomu, že se mu nechtěně dostalo předběžného odhalení na zpravodajském kanálu eShopu Switche, ale jak je vidět v traileru, Mauga - což v samojštině znamená “hora” - je vyzbrojen dvěma chaingunami : láskyplně nazvanými Gunny a Cha-Cha.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama