Hunt: Showdown 1896 je venku, vyzkoušejte si jej zdarma
i Zdroj: Crytek
Hunt: Showdown Novinka Hunt: Showdown 1896 je venku, vyzkoušejte si jej zdarma

Hunt: Showdown 1896 je venku, vyzkoušejte si jej zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Očekávané Hunt: Showdown 1896 pro PC, PS5 a Xbox Series X/S je konečně venku. Pokud jste však hru ještě nevyzkoušeli, nyní je ideální příležitost.

Reklama

Německé studio Crytek právě vydalo velkou aktualizaci pro svou extrakční first-person střílečku Hunt: Showdown, která hru výrazně vylepšuje. Po masivní aktualizaci se hra nyní nazývá Hunt: Showdown 1896 a přešla na zcela novou verzi CryEngine 5.11. Aktualizace přináší nové mapy, zbraně, možnosti, lepší grafiku a nepřátele, což hru posouvá na novou úroveň. Má to však jednu nevýhodu – od této chvíle už Hunt: Showdown 1896 nebude dostupný pro starší generaci konzolí PlayStation 4 a Xbox One.

Pro PC hráče máme dobrou zprávu: pokud hru ještě nevlastníte, můžete si ji zdarma vyzkoušet na Steamu až do 19. srpna 2024 v rámci víkendového trialu. Navíc si hru můžete během této akce zakoupit s 20% slevou.

Hunt: Showdown

Píše se rok 1895 a vy jste lovec, který má za úkol zlikvidovat divoká, děsivá monstra, která zamořila Louisianu Bayou. Hrajte sami nebo ve dvou nebo tříčlenných týmech a hledejte stopy, které vám pomohou sledovat váš cíl a soutěžit s ostatními lovci, kteří touží po stejné odměně. Zabijte a vyžeňte svůj cíl, vyzvedněte odměnu a pak se připravte na zúčtování; jakmile je odměna ve vašich rukou, každý další lovec na mapě bude po vaší ceně. Neprojevujte žádné slitování, když se probojováváte temným, nelítostným světem s brutálními zbraněmi inspirovanými obdobím, zvyšujete úroveň, odemykáte vybavení a sbíráte zkušenosti a zlato pro svou Bloodline.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama