Hyperrealistické Unrecord by se mohlo podívat i na konzole
i Zdroj: DRAMA Studios
Unrecord Novinka Hyperrealistické Unrecord by se mohlo podívat i na konzole

Hyperrealistické Unrecord by se mohlo podívat i na konzole

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 4. 2023 09:30

Nedávno představená hyperrealistická FPS hra Unrecord byla sice oznámena jen na PC, nicméně oficiální FAQ zmiňuje také vydání na nespecifikované konzole. Vzhledem k realismu je všem asi jasné, jaké tím myslí.

Reklama

Posledních několik dnů patří studiu DRAMA a jejich nedávno oznámené FPS hře Unrecord. Ta veřejnost zaujala především svoji fotorealistickou grafickou stránkou, někteří dokonce nevěřili, že jde skutečně o hru, nicméně to studio dokázalo editorem Unreal Engine 5.

Studio DRAMA oznámilo pravděpodobně nejrealističtější FPS hru vůbec
i Zdroj: DRAMA Studio

Studio DRAMA oznámilo pravděpodobně nejrealističtější FPS hru vůbec

Čekáte na pořádnou akční, realistickou hru? Potom by vás rozhodně neměl minout projekt Unrecord. Ten oznámilo DRAMA Studios …

21. 4. 2023 17:47

Zatím co oznámení hry mluvilo pouze o Steam verzi, v plánu jsou podle oficiálního FAQ také nespecifikované konzole. Vzhledem k realistické podobě je však asi všem jasné, že zde tvůrci mluví o vydání na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Ve FAQ najdeme i další zajímavosti, jako například, že se studio pokusí oslovit co nejvíce hráčů, zamíří tak do PlayStation Plus a Game Passu? Vůbec bychom se tomu nedivili.

Unrecord je FPS hra s příběhem pro jednoho hráče, která nabídne realistickou grafiku, originální herní mechanismy a jedinečná rozhodnutí. Už brzy by se měla podívat do předběžného přístupu na Steamu, s finální verzí se počítá na konec roku 2023, může však spadnout do příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama