Immortals of Aveum by mohlo vyjít už ve druhé polovině července
i Zdroj: Ascendant Studios
Immortals of Aveum Novinka Immortals of Aveum by mohlo vyjít už ve druhé polovině července

Immortals of Aveum by mohlo vyjít už ve druhé polovině července

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 4. 2023 10:20

Důvěryhodný leaker billbil-kun na Twitteru promluvil o několika hrách, prozradil i údajné datum vydání hry Immortals of Aveum, dočkat se máme překvapivě brzy.

Reklama

Leaker @billbil-kun jednou za čas přijde s informacemi ještě před jejich oznámením, nicméně ne vždy se jeho příspěvky 100 procentně potvrdí. Tentokrát přišel se zprávou, že se již brzy dočkáme oznámení hry Trine 5, které dostane údajně podtitul A Clockwork Conspiracy, vyjde prý ve všech hlavních verzích od PC po staré konzole PS4 a XONE. 

Další brzké představení prý přijde od Milestone, to oznámí RIDE 5.

A v poslední řadě, pro nás asi to nejzajímavější, leaker tvrdí, že prakticky pořádně ještě nepředstavená fantasy hra Immortals of Aveum vyjde 20. července 2023. Celkem brzké datum vydání, upřímně jsme s ní i přes slib, že vyjde v roce 2023, příliš nepočítali. 

Immoratls of Aveum bylo oznámené začátkem prosince během konference The Game Awards 2023. A proč, že nás tak zajímá? Pracuje na ni zbrusu nové Ascendant Studios, které je složeno z bývalých vývojářů Call of Duty, Dead Space nebo Halo, hru vydá EA Originals

Níže si můžete připomenout teaser trailer z minulého roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama