The Valley of the Gods Novinka In The Valley of Gods prý vyjde až v roce 2029

In The Valley of Gods prý vyjde až v roce 2029

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 2. 2023 00:31

Když v roce 2017 oznámilo studio Campo Santo skvěle vypadající hru In The Valley of Gods, asi nikoho nenapadlo, že vyjde až v roce 2029.

Reklama

Když v roce 2016 vydalo neznámé studio Campo Santo neočekávaně parádní adventuru Firewatch, bylo jasné, že v podobém duchu půjde i jejich další titul. Ten oznámili během The Game Awards v roce 2017.  In The Valley of Gods nás mělo poslat do Egypta v roce 1920, kde se jako hledač pokladů snažíme najít bohatství. 

Celkově mělo jít o velmi podobnou hru právě úspěšného Firewatch, kde bychom prozkoumávali svět z pohledu první osoby a měli u sebe jen základní vybavení pro průzkum, nebo fotoaparát pro záznam a dokumentaci světa a našeho příběhu.

Datum vydání v tu dobu neměl být daleko, nicméně Campo Santo v roce 2019 souhlasilo s odkupem giganta Valve a tím celý vývoj hry padl k ledu. Začátkem prosince 2019 studio vydalo prohlášení, "Někteří pracují na Dota Underlords, ostatní na Steamu. Vývoj In the Valley of Gods byl pozastaven." Ze Steamu zmizel datum vydání a o hře jsme už tři roky neslyšeli. Nicméně nyní si někdo všiml, že v kartě hry na Steamu, se objevil aktualizovaný datum vydání až na rok 2029, jde o chybu nebo byl vývoj restartován pod Valve a chystá se od samotného začátku? To se pravděpodobně dozvíme v následujících letech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama