Indiana Jones and the Great Circle oficiálně představen
i Zdroj: MachineGames
Indiana Jones Novinka Indiana Jones and the Great Circle oficiálně představen

Indiana Jones and the Great Circle oficiálně představen

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 1. 2024 22:00

Herec Harrison Ford znovu v hlavní roli. MachineGames a Xbox potěšily fanoušky a detailně představily novinku Indiana Jones and the Great Circle, dorazí ještě letos.

Reklama

Studio MachineGames si na dnešní Xbox konferenci nechalo, jak se říká, to nejlepší na nakonec. V první řadě musíme podotknout, hra skutečně nese název Indiana Jones and the Great Circle, potvrdily se tak spekulace ze soboty minulého týdne.

A ne jen tyto spekulace, již dříve se mluvilo o tom, že projekt Indiana Jones zkombinuje pohled první a třetí osoby. Až dodnes ale nebylo jasné, jak by to mohlo vypadat v praxi. Teď už víme, že jde o adventuru z pohledu první osoby, přičemž některé úkony a různé lezení po zdech, budou z pohledu třetí osoby, kdy Jonese uvidíme pěkně celého.

Indiana Jones and the Great Circle, odehrávající se mezi ”Dobyvatele ztracené archy" a “Poslední křížová výprava”, je dobrodružství pro jednoho hráče z pohledu první osoby, které vás provede celým světem, odhaluje stopy a řeší prastarou záhadu.

Vše napovídá tomu, že vývoj a celkové přípravy nebudou vůbec levnou záležitostí. Hlavní roli si totiž střihne filmová hvězda, herec Harrison Ford. Navíc celý soundtrack nebude žádnou zastaralou záležitostí, kterou by si snad Xbox vypůjčil od produkčních společností. MachineGames si veškeré zvuky a hudbu nechalo znovu nahrát sborem.

Indiana Jones and the Great Circle vyjde koncem roku 2024 ve verzích PC a Xbox Series X/S. Konečně Xboxová hra, která dokáže konkurovat příběhovým titulům PlayStationu?

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama