Industria 2 oficiálně představena, venku je první trailer
i Zdroj: Bleakmill
Novinka Industria 2 oficiálně představena, venku je první trailer

Industria 2 oficiálně představena, venku je první trailer

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 4. 2024 09:00

Německé studio Bleakmill oficiálně oznámilo Industria 2. Příběh Nory bude pokračovat, avšak i v tomto případě se jedná o zážitek trvající pouhých zhruba 5 hodin.

Reklama
Reklama

Líbil se vám první díl survival hororovky Industria? Vyšel v roce 2021 a shodou okolností je v současné době zdarma - pokud jej tedy ještě nemáte, doporučujeme si pospíšit a bezplatně si hru aktivovat. Více v přiloženém článku.

Po zhruba třech letech od vydání prvního dílu, tvůrčí studio Bleakmill, oznámilo Industria 2 - příběh Nory ještě neskončil. Bohužel, i v tomto případě hra dostane příběh na pouhé 4 až 6 hodin herní doby, pokud ji však dokončíme na 100 %, může se o nějakou tu hodinu protáhnout. Nutno také podotknout, hra vzniká na oblíbeném Unreal Engine 5, díky čemuž bude znovu graficky vypadat parádně, tvůrci pak mluví také o podpoře Lumen.

"Roky po událostech prequelu INDUSTRIA uvízla Nora v paralelní dimenzi, daleko od domova. Sama přežívá na poklidném ostrově, prázdném činžovním domě v rozlehlém moři nepřátelské samoty, zkonstruuje stroj, aby se vrátila do své domovské dimenze: 1989 východního Berlína.

Těsně před dokončením celoročního projektu ji řetězec nepředvídaných důsledků vtáhne zpět do pulzujícího srdce umělé inteligence ATLAS."

Industria 2 byla oznámena pouze pro PC, datum vydání však oznámen nebyl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama