Insider prozradil, jaké hry uvidíme během Xbox Game Showcase 2023
i Zdroj: Microsoft
Novinka Insider prozradil, jaké hry uvidíme během Xbox Game Showcase 2023

Insider prozradil, jaké hry uvidíme během Xbox Game Showcase 2023

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 5. 2023 09:38

Na co se můžeme těšit během Xbox Game Showcase 2023? Něco málo prozradil insider Jez Corden. Například Perfect Dark nebo State of Decay 3 bohužel nezmínil.

Reklama

Důvěryhodný insider Jez Corden, který je známý svými dobrými kontakty na vývojáře z Microsoftu, prozradil, co bychom mohli vidět během akce Xbox Game Showcase 2023, která proběhne 11. června. A nejde o nějaká překvapení, přesně o hrách, které Jez označil jsme mluvili už před několika dny.

Na konferenci bychom mohli vidět Avowed, Hellblade 2, Forza Motorsport a překvapivě Fable, v ten jsme upřímně doufali, ale vzhledem k tomu, jak studio Playground Games neinformuje o hře, jsme pochybovali, rozhodně je ale na čase něco konečně říct. Jez následně v podcastu dodal, že většina her, které se objeví během show, nevyjdou v následujících 12 měsících. My doufáme, že se Xbox vytáhne s nějakým pořádným oznámením!

Po ukončení Xbox Game Showcase odstartuje Starfield Direct, kde Bethesda prozradí další informace o Starfieldu, celá akce potrvá zhruba 30 minut.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama