Insomniac ztrácí důležitou osobu: Scenáristka Marvel's Wolverine přichází do CD Projekt Red
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel's Wolverine Novinka Insomniac ztrácí důležitou osobu: Scenáristka Marvel's Wolverine přichází do CD Projekt Red

Insomniac ztrácí důležitou osobu: Scenáristka Marvel's Wolverine přichází do CD Projekt Red

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Marvel's Wolverine v problémech? Vývoj opustila talentovaná scenáristka Mary Kenneyová, která nedávno přešla do polského studia CD Projekt RED.

Reklama

Polská společnost CD Projekt RED, známá svými hrami jako The Witcher a Cyberpunk, vítá významnou posilu. Na pokračování těchto sérií bude nově pracovat talentovaná scenáristka Mary Kenneyová.

Kenneyová se podílela na vývoji her Marvel's Spider-Man: Miles Morales a Ratchet & Clank: Rift Apart a pracovala také na stále nepředstavené hře Marvel's Wolverine. Otázkou zůstává, zda její práce na Wolverinovi byla již dokončena, nebo zda v tom bylo něco jiného. Nebylo by překvapením, kdyby tomu tak bylo, protože Insomniac v posledních měsících opustilo několik významných osobností.

Marvel's Wolverine na zbrusu nových gameplay záběrech
i Zdroj: Insomniac Games

Marvel's Wolverine na zbrusu nových gameplay záběrech

Jestliže jste stejně zvědaví jako my, můžete se podívat na 5minutové záběry gameplaye z Marvel's Wolverine. Jde o…

Marvel's Wolverine byl oznámen v roce 2021 a od té doby se Insomniac Games k této hře nevrátilo. Přednost dostal Spider-Man 2, který je již nějakou dobu na trhu. My si však říkáme: není už čas představit Wolverina? Jistě s námi budete souhlasit.

Nedávno jsme se o Wolverinovi dozvěděli mnoho nového. Hackerská skupina nahrála na internet obrovské množství ukradených materiálů, což nám umožnilo vidět gameplay záběry z rané fáze vývoje a několik artworků.

Z oficiálních zdrojů víme, že půjde o semi-open-world příběhovou hru, která se odehrává ve stejném světě jako Marvel's Spider-Man. Důležité je také podotknout, že Wolverine bude podstatně brutálnější a cílený na starší publikum hráčů. Hry bychom se měli dočkat v roce 2025 exkluzivně na konzoli PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama