Iron-man od EA Motive by měl být open-world titulem
i Zdroj: EA Motive
Novinka Iron-man od EA Motive by měl být open-world titulem

Iron-man od EA Motive by měl být open-world titulem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 4. 2023 16:04

Oficiální inzeráty studia EA Motive prozradily více, než samotní tvůrci od oznámení hry. Motive hledají člověka, se zkušenostmi s otevřeným světem, je tím potvrzený open-world? Vzhledem k Iron-manovi by rozhodně měl být.

Reklama

Věřím, že si na oznámení projektu Iron-Man od tvůrců Dead Space Remake vzpomínáte, došlo k němu v září minulého roku. Ze strany EA šlo ale jen o oznámení toho, že se v Motive něco děje, než k představení jejich novinky - o které se mimochodem v minulosti spekulovalo. O hře nevíme absolutně nic, snad jen, že půjde o příběhovou hru z pohledu třetí osoby.

My od začátku doufali v otevřený svět, nějak si nedokážeme Iron-mana představit v uzavřených či polo-otevřených lokacích. Jak to tak vypadá, hra by se skutečně měla odehrávat v otevřeném světě, pravděpodobně to prozradily oficiální inzeráty studia EA Motive.

Studio konkrétně hledá “zkušenosti s otevřeným světem”, což by mohlo být prokazující. Celkově se hledá člověk s velkými zkušenostmi, zdá se, že EA Motive chtějí každým svým titulem posunou svou vlastní laťku o něco dál. Jejich první hra Star Wars: Squadrons dopadla nad očekávání skvěle, stejně tak později parádní Dead Space Remake.

Projekt Iron-Man byl ještě v minulém roce v před-produkci, vývoj tak nejspíše stále nebude daleko.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama