Jak by mohla vypadat hra Elon Musk: The Videogame? Podívejte na projekt postavený na Unreal Engine 5
i Zdroj: Spite.cz / Gencraft
Novinka Jak by mohla vypadat hra Elon Musk: The Videogame? Podívejte na projekt postavený na Unreal Engine 5

Jak by mohla vypadat hra Elon Musk: The Videogame? Podívejte na projekt postavený na Unreal Engine 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 3. 2024 14:00

Život Elona Muska je doslova dobrodružství. Pokud by se někdy objevila hra, ve které bychom mohli ztvárnit jeho postavu, určitě by byla více než zajímavá. Podíleli bychom se na dohledu nad společností SpaceX a sledovali bychom vývoj u Tesly.

Reklama

Známý youtubový kanál TaserPlay se pustil do dalšího zajímavého projektu. Tato parta zkušených "vývojářů" pravidelně přináší hráčům inovativní koncepty, které by v případě jejich realizace jako samostatné videohry téměř jistě dosáhly úspěchu. Mezi jejich dosavadní úspěchy patří například projekt Venom, Grand Theft Auto: Vice City 2, nebo ukázka, jak by mohla vypadat Mafia 4 - vše prezentované s využitím skvělého Unreal Engine 5.

Tentokrát se zaměřili na jednoho z nejbohatších lidí světa, Elona Muska, jeho majetek a společnosti, kterým šéfuje. V jejich novém projektu by hráči měli možnost přímo zaujmout roli Elona a prožívat jeho "klasický" život. Měli bychom pracovat, sledovat raketové starty jeho společnosti SpaceX, projet se v novém autě Tesla Cybertruck, nebo si procházet povrch Marsu.

Bohužel v době psaní článku se video stalo soukromým, z jakého důvodu bohužel nikdo nevysvětlil a žádné vyjádření nestojí ani na jejich sociálních sítích. Je ale velmi pravděpodobné, že za skrytím videa bude podoba Elona Muska. Video tu prozatím necháme alespoň v tomto stavu: je samozřejmě šance, že se v následující době zpřístupní.

Jediné, co se zachovalo jsou screenshoty vytípnuté z videa. Ty pravděpodobně jako jediný má zahraniční magazín GameRant, bohužel však ve velmi nízké kvalitě. Ty přikládáme níže a zároveň doufáme, že video bude brzy dostupné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama