Jaká je budoucnost české hry Gray Zone Warfare? Venku je roadmapa
i Zdroj: MADFINGER Games, a.s.
GZW Novinka Jaká je budoucnost české hry Gray Zone Warfare? Venku je roadmapa

Jaká je budoucnost české hry Gray Zone Warfare? Venku je roadmapa

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2
Platformy Windows PC

Známe přibližné datum vydání plné verze Gray Zone Warfare, hráče příliš nepotěší. České studio Madfinger Games zveřejnilo plány s hrou až do roku 2027.

Reklama

Madfinger Games se s námi podělilo o své plány s úspěšnou taktickou first-person akcí Gray Zone Warfare. Ta v tuto chvíli oslavuje 1 milion prodaných kopií, nicméně ani to české studio nezastaví a chystá opravdu hromadu nového obsahu a aktualizací. K dispozici je roadmapa, která nás vezme až do průběhu roku 2027, kdy by také mohla vyjít plná verze 1.0. V tu dobu by se pak konečně mohla objevit i na konzolích (pouze náš tip a přání)

Jeden z větších updatů dorazí letos na podzim, ten pro vás samozřejmě vyzkoušíme a připravíme dojmy. Ponese název Night Ops a hru posune na verzi 0.2, hned na jaře 2024 dorazí verze 0.3. Veškeré podrobnosti o nadcházejícím obsahu a aktualizacích se dočtete v článku níže.

Jaká je budoucnost české hry Gray Zone Warfare? Venku je roadmapa
i Zdroj: MADFINGER Games, a.s.

Night Ops

Podzim 2024
Noční i denní operace, s využitím pokročilého vybavení, přidávají hloubku a nová dobrodružství do každé herní seance a zaručují odměňující zážitek v neustále se měnícím prostředí. Noční operace přináší také nové zkušenosti díky atmosférickému systému nočního vidění a novým zajímavým místům, zatímco denní mise nabídnou přepracované úkoly a zlepšení quality-of-life.

Vybavte se pokročilým vybavením, jako jsou svítilny, lasery a špičková technologie nočního vidění, a zvládněte výzvy denních i nočních operací. Přizpůsobte se taktickým výzvám a pokročilému chování nepřátel, abyste přežili v neustále se vyvíjejícím nepřátelském prostředí.

Dark Revelations

Jaro 2025
Obklopeni deštěm a znepokojujícími šepoty minulosti se vaše spojení s ostrovem prohloubí a zesílí atmosféru tohoto opuštěného ráje v jihovýchodní Asii. Každý krok vás přiblíží k odhalení temných zjevení na ostrově a událostí, které utvářely jeho současný stav. Každý objev bude na vás mít větší dopad. S každou novou lokací, detaily prostředí a prvky příběhu se ostrov Lamang stane stále živější a fascinující, vtáhne vás hlouběji do tajemství událostí, které se zde odehrály před příchodem soukromých vojenských společností (PMCs).

Elite Operator

Podzim 2025
Elitní soukromé vojenské společnosti (PMC) vynikají díky dovednostem, preciznostii a touze po dokonalosti. Zdokonalujte své schopnosti prostřednictvím taktických manévrů, získávejte certifikace, které odrážejí vaši odbornost, a dokažte svou cenu na bitevním poli. Každé rozhodnutí, ať už jde o přesné střelbu na dálku nebo přímý útok v boji na blízko, vás zdokonalí a zvýší vaši prestiž. Navíc se základny stanou terčem zájmů, což povede ke zvýšení konfliktů mezi PMC a zvýší význam každé bitvy. Mějte na paměti, že obsazení základny s sebou nese riziko nutnosti ho bránit proti soupeřícím frakcím.

Gray Zone Warfare – první dojmy z bety aneb opravdu přichází zabiják Tarkova?
i Zdroj: MADFINGER Games, a.s.

Gray Zone Warfare – první dojmy z bety aneb opravdu přichází zabiják Tarkova?

Gray Zone Warfare se nyní dostalo do fáze beta testování. Jeden bývalý fanoušek Escape from Tarkov se rozhodl hru důkladně…

Battle Forge

Jaro 2026
Řemeslná výroba se stane klíčovým prvkem přežití v této nemilosrdné krajině. Úspěch bude záviset na vaší schopnosti shromažďovat suroviny, zdokonalovat své techniky a vytvářet nástroje nezbytné pro překonání výzev. Každý vyrobený předmět zlepší vaše schopnosti a otevře nové taktické možnosti. Ovládnutí těchto dovedností vám nejen zvýší šanci na přežití, ale také vám poskytne taktickou výhodu, abyste byli dobře připraveni na nadcházející výzvy. Vaše přizpůsobivost a vynalézavost jsou vaše největší zbraně v tomto neustále se vyvíjejícím bojišti.

Shadows Strike

Podzim 2026
V této aktualizaci se klíčovým prvkem stává plížení a přesnost, protože mise vyžadují tichý přístup. Vítězství často závisí na vaší schopnosti jednat nenápadně a udeřit s dokonalou přesností. Zlepšete své dovednosti v tichých taktikách a taktických manévrech, abyste získali rozhodující výhodu a přelstili své nepřátele. Zdokonalením těchto dovedností dosáhnete svých cílů efektivně a tiše, čímž si udržíte převahu i v těch nejnáročnějších situacích.

Rising Tensions

Jaro 2027
Tváří v tvář rostoucímu napětí na ostrově Lamang je rovnováha sil křehká a snadno narušitelná. Úspěch vaší frakce závisí na zvládnutí umění vlivu a kontroly. Posilujte svou pozici, přelstěte soupeře a narušte jejich plány, abyste získali převahu. Tyto strategie zdokonalí vaše taktické schopnosti a pomohou změnit rovnováhu sil ve váš prospěch, čímž zajistíte dominanci v tomto vysoce rizikovém prostředí. Vaše schopnost orientovat se a ovlivňovat prostředí frakcí bude klíčová pro dosažení vítězství a formování probíhajícího boje o nadvládu.

Exkluzivně: České Madfinger Games nám prozradilo detaily o Gray Zone Warfare
i Zdroj: MADFINGER Games

Exkluzivně: České Madfinger Games nám prozradilo detaily o Gray Zone Warfare

Několika otázkami jsme vyzpovídali české vývojářské studio Madfinger Games. Získali jsme spousty zajímavých odpovědí o…

Ground Zero

Léto 2027?
Vaším hlavním úkolem je proplout složitostmi ostrova Lamang a odhalit tajemství vysoce nebezpečné oblasti Ground Zero. Toto epické finále je vyvrcholením veškerého příběhu a aktivit soukromých vojenských společností (PMC), kde se všechny strategie, bitvy a tajemství sbíhají. Ground Zero není jen cíl – je to vrchol cesty, která je utvářena snahami všech frakcí a tajemstvími, která jste na své cestě odhalili. Dobytí Ground Zero prověří všechny vaše dovednosti a strategie, nabídne hluboké a odměňující zakončení vašich dobrodružství na ostrově Lamang.

Jestliže vás zajímá více, potom se účastněte komunitního streamu, který odstartuje dnes v 19:00 na Twitchi tvůrců.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama