Jaké je to vést obří kolonii mravenců zjistíme už brzy, Empire of the Ants má datum vydání
i Zdroj: Tower Five
Empire of the Ants Novinka Jaké je to vést obří kolonii mravenců zjistíme už brzy, Empire of the Ants má datum vydání

Jaké je to vést obří kolonii mravenců zjistíme už brzy, Empire of the Ants má datum vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Detailně se představila strategie Empire of the Ants, která chce nabídnout fotorealistickou grafiku, a rozhodně se jí to daří. Podívejte se na nový simulátor od Microids.

Reklama

Studio Tower Five a vydavatelství Microids jsou jen pár týdnů od oficiálního vydání očekávaného simulátoru mikroskopického světa. Na mysli máme Empire of the Ants, kde se ujmeme jednoho z milionů mravenců, kteří hledají zásoby nutné k přežití, brání kolonii a dobývají nová území. Tvůrci lákají na obrovský otevřený svět s fotorealistickou grafikou, jež dorazí díky revolučnímu Unreal Enginu 5.

My Empire of the Ants viděli pár minut během Gamescomu 2024. První, co mě skutečně dostalo, byla zmiňovaná fotorealistická grafická stránka hry. Svět vypadá naprosto úžasně, odlesky, nasvícení celého lesa nebo mraveniště, v tomto aspektu jsou Ants na špičkové úrovni. 

Empire of the Ants

Zažijte pohlcující cestu a braňte své země prostřednictvím taktických a strategických bitev v epickém mikroskopickém světě. Jako zachránce mravenců se ujmete role #103 683, vedete svou kolonii, obnovujete její domov, chráníte ho a zajišťujete jeho prosperitu, zatímco dobýváte nová území v různých ročních obdobích.

Průzkum, strategie, bojové dovednosti a spojenectví s místními divokými zvířaty budou klíčové pro překonání mnoha výzev. Tato hra, inspirovaná bestsellerem Empire of the Ants od Bernarda Werbera, nabízí strategický zážitek přímo z ikonické knižní série.

Empire of the Ants vyjde 7. listopadu 2024 ve verzích PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama