Je kauza kolem Helldivers 2 vyřešena? PC hráči nakonec nebudou potřebovat PSN účty
i Zdroj: Arrowhead game studios
Helldivers 2 Novinka Je kauza kolem Helldivers 2 vyřešena? PC hráči nakonec nebudou potřebovat PSN účty

Je kauza kolem Helldivers 2 vyřešena? PC hráči nakonec nebudou potřebovat PSN účty

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 5. 2024 10:30

Žádné změny neproběhnou. Společnost Sony pozastavila velkou aktualizaci pro Helldivers 2, kdy PC hráči na Steamu měli povinně propojit účty s PlayStation Network.

Reklama
Reklama

Posledních několik dnů kolem Helldivers 2 panuje neklid. Z původně obrovského hitu se málem staly jen trosky. Společnost Sony přišla s překvapivým oznámením, že všichni PC hráči na Steamu budou muset mít oficiální účet PlayStation k hraní. To však komunitě nesedlo a Sony to okamžitě poznala – stačilo se podívat na tisíce negativních recenzí, které během jediného dne udělaly z Helldivers 2 jednu z nejhůře hodnocených her vůbec.

Sony i tvůrčí studio Arrowhead musely rychle zareagovat na tuto situaci a výsledek? Komunita si své právo vybojovala. Sony oficiálně oznámila, že PC hráči nemusí mít PlayStation Network účet.

V oficiálním vyjádření stojí: Vyslyšeli jsme váš názor ohledně aktualizace, která měla propojit účty s PSN. Nic z toho se nestane, stále se učíme, co je pro PC hráče nejlepší a vaše zpětná vazba je neocenitelná. Brzy představíme novinky pro Helldivers 2, děkujeme za podporu.

Kritiku si za celou tuto kauzu zaslouží především chování vedení Sony, právě to mělo přijít s velmi kritizovaným krokem spojit účty Steamu a PSN. Navíc, když až 177 zemí na Steamu nemá přístup k PlayStation Network - v tu chvíli bylo pro ně Helldivers 2 nehratelné. Doufejme, že se nic takového nebude v budoucnu opakovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama