K oznámení Battlefield 6 má dojít tradičně v květnu
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka K oznámení Battlefield 6 má dojít tradičně v květnu

K oznámení Battlefield 6 má dojít tradičně v květnu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 3. 2021 16:46

Oznámení některých her lze snadno odhadnout. Studia celou sérii představují téměř ve stejnou dobu. Jak to bude s Battlefieldem?

Reklama

Letos to bude s AAA hrami bída, spousta z očekávaných titulů byla odložena na rok 2022, přesto to některé zajímavé kousky jako Resident Evil Village, Dying Light 2 nebo Battlefield 6 zachrání, tedy doufejme! Rozhodně mezi TOP3 nejočekávanější hry letoška můžeme zařadit pokračování skvělé série Battlefield. Ten by měl dle oficiálního vyjádření studia DICE a EA vyjít koncem roku 2021. 

Kdy dojde na oznámení? Když se podíváme na data oznámení minulých dílů, tak by mělo jít o květen - což předpokládají také velmi důvěryhodné zdroje, jako například reporter Jeff Grubb. Poslední dva díly, Battlefield 1 a Battlefield 5 byly oznámeny v květnu. Je tedy dost pravděpodobné, že se podobného postupu dočkáme i tentokrát. 

Nový Battlefield by nás měl vzít zpět do moderní doby, údajně se má inspirovat slavným a do dnes velmi populárním Battlefieldem 3. Hráči se mají těšit na opět zdokonalenou a pokročilou destrukci. Co se týče platforem, oficiálně oznámeny byly PC, PlayStation 5 a XBOX Series X/S, nicméně leakeři mluví i o PlayStation 4 a XBOX ONE - což by mimochodem dávalo smysl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama