Kdo s koho: Může příběh GTA 6 skončit smrtí jednoho z protagonistů?
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka Kdo s koho: Může příběh GTA 6 skončit smrtí jednoho z protagonistů?

Kdo s koho: Může příběh GTA 6 skončit smrtí jednoho z protagonistů?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 12. 2023 09:00

Představte si, že by trailer GTA 6 šel pozpátku. Ihned bychom dostali některé odpovědi, jako například: Nezemře na konci příběhu jeden z protagonistů?

Reklama

Grand Theft Auto 6 bylo oznámené před zhruba týdnem, tvůrčí celek Rockstar Games ukázal první trailer, který zahrnul prakticky vše důležité. Nicméně i dnes hráči přicházejí na další detaily a teorie, co když je všechno jinak, než se zdá? Na Redditu se objevil komentář..

Co když je celý trailer obráceně? Co když začátek videa je vlastně konec?

Musím uznat, že jde o velmi dobrou úvahu, a nebo už jsme až moc paranoidní? Pokud by to tak skutečně bylo, celý děj GTA 6 by mohl skončit smrtí jednoho z protagonistů, v případě traileru Jasona. K tomuto tématu se hodí nově vytvořené fanouškovské video, kde máme na výběr, koho zabijeme. V tuto chvíli by samozřejmě bylo těžké určit, koho, neznáme podrobnosti ani charaktery obou postav.

Lucia a Jason

Lucia a Jason jsou dvě plně hratelné postavy s unikátními schopnostmi. Tvoří milostný pár a dle traileru se zdá, že si velmi dobře rozumí ne jen v posteli, ale také při vloupačkách a honičkách s policií. Kdo přesně jsou, jaká je jejich minulost, se dozvíme v rámci několika měsíců, kdy je Rockstar jistě představí podrobněji.

Grand Theft Auto 6 dorazí v průběhu roku 2025 na PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama