Kingdom Come: Deliverance 2: Hra se bude automaticky ukládat častěji
i Zdroj: Warhorse Studios
KCD2 Novinka Kingdom Come: Deliverance 2: Hra se bude automaticky ukládat častěji

Kingdom Come: Deliverance 2: Hra se bude automaticky ukládat častěji

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 5. 2024 09:00

Již několikrát bylo oficiálně potvrzeno, že Kingdom Come: Deliverance 2 bude jednodušší než v případě jedničky. Dnes víme, o dalších změnách. Ty některé hráče potěší.

Reklama

Kingdom Come: Deliverance 2 se od oznámení věnujeme pravidelně, a na našem webu v tuto chvíli najdete spoustu důležitých informací o hratelnosti, příběhu a inovacích. Tentokrát máme novinku, která potěší polovinu hráčů, druhou možná naštve.

Zástupci z Warhorse Studios již několikrát potvrdili, že některé mechaniky budou jednodušší než v případě prvního dílu (některým hráčům hra přišla jako “hardcore”). Konkrétně se mluvilo například o soubojovém systému, řešení questů nebo převlékání Jindry. A jednodušší bude i ukládání. Dosud jsme hru nejčastěji ukládali dvěma způsoby: buď spaním, nebo vypitím sejvovice.

Automatické ukládání hry bude probíhat častěji,

Prozradil to Viktor Bocan pro CNN Prima. I v prvním díle se hra ukládala sem tam automaticky. Velmi často totiž hráči proběhli spoustu kilometrů, ať už pěšky nebo na koni, a na nějaké ukládání nebyl čas - nebo prostor, však to znáte - nasbíráte spoustu vzácných věcí, a potkáte lapku, který z ničeho nic vytáhne šermířský um, jako jen málo pocestných. Potom už stačí jen pár sekund a buďto je lepší utéct, nebo zkusit bojovat. Zemřít je ale zbytečné, když máme plný inventář. V případě, že neutečeme, a lapka nebo celá parta vytáhne šermířství, budeme rádi, že se hra uložila sama.

Kingdom Come: Deliverance 2

Jste Jindřich ze Skalice - mladík z vesnice, který se vydává pomstít své zavražděné rodiče v napínavém příběhu, protkaném více než pěti hodinami filmových cut-scén. Jindřichova honba za dobrodružstvím se brzy promění ve strhující válečné drama plné akce a emocí. Hra bude pokračovat tam, kde skončila, i proto bychom vám doporučili dohrát první díl, který sám zahrnuje desítky hodin zajímavých příběhů a historických událostí.

Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde v průběhu letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S - skvělou zprávou pak je, že hra zahrnuje kompletní českou lokalizaci, včetně dabingu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama