Kingdom Come: Deliverance 2 oficiálně představeno: Bude větší, krásnější a delší
i Zdroj: Warhorse Studios
KCD2 Novinka Kingdom Come: Deliverance 2 oficiálně představeno: Bude větší, krásnější a delší

Kingdom Come: Deliverance 2 oficiálně představeno: Bude větší, krásnější a delší

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 4. 2024 20:15

Kingdom Come: Deliverance 2 oficiálně představeno. Příběh bude delší, svět bude až dvakrát větší a výrazného vylepšení se dočká i grafika. Pojďme na detaily a trailer.

Reklama
Reklama

České studio Warhorse, které všichni dobře známe díky legendární RPG hře Kingdom Come: Deliverance, oficiálně oznámilo a představilo Kingdom Come: Deliverance 2, známe podrobnosti o příběhu, zasazení, přibližné datum vydání a platformy. 

Kingdom Come: Deliverance 2 bude plnohodnotným pokračováním, kde se ujmeme role Jindřicha ze Skalice, za kterého jsme hráli již v prvním díle v roce 2018. Jeho hlavní cíl? Pomstít své zavražděné rodiče! To samozřejmě nebude vůbec jednoduché, středověk je stále plný nebezpečí, my však již nějaký ten šerm a jízdu na koni zvládáme a tak je na čase se posunout dál. Těšit se můžeme na známé mechaniky, ještě hezčí grafickou stránku, až dvakrát větší otevřený svět, hodiny a hodiny filmových scén nebo nové možnosti ve hře.

Kingdom Come: Deliverance 2

Vaše činy utvářejí Jindřicha osud a to, jak na něj bude svět reagovat. Volně přizpůsobíme jeho vzhled, dovednosti a vybavení a zároveň zaujmeme morální postoj k událostem kolem nás. Cestujte po celé zemi a zapojte se do jedinečných činností, jako je kovářství a lukostřelba, abyste se skutečně ponořili do tohoto pulzujícího regionu Evropy, který si vaše činy bude navždy pamatovat.

I ve druhém díle narazíme na spoustu známých, historických postav, stejně tak těch náhodných, kteří zrovna putují světem, či obyvatele vesnic a hradů. S téměř každou postavou si už po vzoru prvního dílu budeme moct promluvit a získat nové informace, nebo se zkrátka dozvíme nějakou tu zajímavost. A pozor, chybět nebudou ani oblíbené lázně - však víte.

Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde ještě v průběhu letošního roku ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S včetně českého dabingu a titulek. 

Hra poběží znovu na CryEngine, který byl hráči kritizovaný, my však doufáme, že tentokrát s ním nebudou žádné problémy.

Galerie

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama