Kingdom Come: Deliverance 2: Převlékání Jindry bude jednodušší
i Zdroj: Warhorse Studios
KCD2 Novinka Kingdom Come: Deliverance 2: Převlékání Jindry bude jednodušší

Kingdom Come: Deliverance 2: Převlékání Jindry bude jednodušší

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 4. 2024 14:00

Warhorse Studios upraví spoustu věcí - samozřejmě k lepšímu. Jednou z novinek v Kingdom Come: Deliverance 2 bude velmi jednoduché převlékání celé sady oblečení.

Reklama
Reklama

Velkolepé odhalení Kingdom Come: Deliverance 2 úspěšně proběhlo minulý týden ve čtvrtek, kdy jsme se dozvěděli spousty detailů jak o novinkách, které ve hře uvidíme, tak něco málo o příběhu. Před pár dny jsme se pak zaměřili na střelné zbraně, Jindra, včetně všech dalších lidí ve hře, budou moct využít jak palné zbraně na střelný prach, tak kuše. 

Nicméně pár dnů od odhalení již uběhlo a díky několika rozhovorům se dozvídáme nové detaily. Jako například, kdy se novinář z Forbes zeptal na novinky ve hře. Mezi ty patří převlékání Jindry. Jistě jste se ve hře často převlékali, například během bojů jste chtěli být oblečení do rytířské výzbroje, ovšem na procházku s ženami by bylo lepším pokud bychom si oblékli něco “hezkého”, přece nepůjdeme na rande v plechovém oblečení a helmou, přes kterou není vidět.

Kingdom Come: Deliverance 2: Převlékání Jindry bude jednodušší
i Zdroj: Warhorse Studios

Rychlé oblékání a celé sety

Hráči si budou moct předem připravit sety oblečení, přesně tak, jak jsme uvedli výše. Jeden set může zahrnovat celou soupravu rytířské zbroje, další nás může jednoduchým kliknutím převléknout za lapku, popřípadě se můžeme vyšvihnout na rande. 

Třeba jsme měli složitý oblékací systém hlavního hrdiny. A ten jsme významně vylepšili ve smyslu, že teď si můžete dělat sady oblečení, třeba tři různé outfity, do kterých se můžete jedním kliknutím převléknout.

Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde v průběhu roku 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Konkrétní datum bychom se měli dozvědět ve druhé polovině roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama