Kingdom Come: Deliverance je nyní dostupné doslova za pár korun
i Zdroj: Warhorse Studios
KC: Deliverance Novinka Kingdom Come: Deliverance je nyní dostupné doslova za pár korun

Kingdom Come: Deliverance je nyní dostupné doslova za pár korun

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 4. 2024 12:00

Po odhalení Kingdom Come: Deliverance 2 se ukázalo, že spousta českých hráčů ještě nevlastní ani 1. díl. Jestliže jej máte v plánu, je nejvyšší čas, probíhají obří slevy.

Reklama

České studio Warhorse minulý týden konečně oznámilo pokračování oceňované RPG hry Kingdom Come: Deliverance. Půjde o pokračování příběhu Jindřicha, který se vydá na cestu za pomstou svých zavražděných rodičů. Detaily o Kingdom Come: Deliverance 2 si můžete přečíst v našem původním článku, na který navázal článek, ve kterém jsme se zaměřili na střelné zbraně

I díky velkolepému odhalení dvojky se ukázalo, že stále spousta hráčů ještě nevlastní ani první díl. Což je velká škoda, už ten nabízí desítky hodin zábavy, české historie a velmi akčních i vtipných situací. Jestliže se tedy na dvojku chystáte a jedničku v knihovně ještě nemáte, je ten nejvyšší čas, si ji pořídit. 

Například verze pro PlayStation je nyní dostupná za doslova pár korun. V oficiálním obchodě ji najdete v Royal Edition za symbolických 94 Kč! Xboxou verzi raději zmiňovat nyní nebudeme, na Xbox Store ji nyní najdeme za 1 099 Kč. Ovšem co se týče PC verze, ta je například na Steamu za slušných přibližně 190 Kč, též se jedná o Royal Edition.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama