Kojima: Každý den mi chodí nabídky ke koupi našeho studia
i Zdroj: Spite.cz
Death Stranding Novinka Kojima: Každý den mi chodí nabídky ke koupi našeho studia

Kojima: Každý den mi chodí nabídky ke koupi našeho studia

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 11. 2022 09:25

Hideo Kojima v podcastu přiznal, že mu neustále chodí nabídky ohledně akvizice jeho studia. O žádnou ale nikdy nebude mít zájem.

Reklama

Vývojářské nezávislé studio  Kojima Productions  bylo založeno v roce 2015 a od té doby má na svém kontě pouze jedinou hru -  Death Stranding. Přesto jak se zdá, je o talentovaný, japonský tým zájem. Zakladatel studia Hideo Kojima v podcastu přiznal, že mu prakticky denně chodí nabídky, které chtějí jeho studio koupit.

"občas přijde i směšně vysoká nabídka, ale mně nejde o peníze", řekl v rozhovoru Hideo Kojima.

" Chci dělat takové hry, které chci, proto jsem si založil vlastní herní studio. Troufnu si říct, že Kojima Productions neprodám, dokud budu naživu. "

My můžeme v tyto chvíle jen hádat, kdo z gigantů chtěl Kojimu pod svá křídla, ale vůbec bychom se nedivili v Tencent, Embracer Group, Microsoft či Sony. Nutno na závěr podotknout, že v Kojima Productions vznikají minimálně dvě hry. Pro PlayStation druhý díl Death Stranding a pro Xbox epizodický horor. První informace o jeho projektech se pravděpodobně dozvíme během The Game Awards 2022, které proběhne začátkem prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama