Konkurence nemá šanci: Představuje se extrémně realistický simulátor života inZOI
i Zdroj: KRAFTON, Inc.
inZOI Novinka Konkurence nemá šanci: Představuje se extrémně realistický simulátor života inZOI

Konkurence nemá šanci: Představuje se extrémně realistický simulátor života inZOI

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

The Sims a další připravované simulátory života by brzy mohly dostat velmi ambiciózního konkurenta. inZOI chce nabídnout vizuál, který se jen tak nevidí.

Reklama

Společnost Krafton před nějakou dobou oznámila vlastní simulátor života, který by měl konkurovat sérii The Sims a nedávno zrušené hře Life by You. Hra, která se nazývá inZOI, však vypadala tak extrémně realisticky, až jsme pochybovali, jestli něco takového vůbec někdo myslí vážně. A jak to nyní vypadá, skutečně myslí. Krafton právě ukázal zbrusu nové screenshoty a láká na editor postav, který bude v rámci několika dnů dostupný zdarma na Steamu - je velmi pravděpodobné, že hru uvidíme během Gamescomu, přičemž současně bude vydaný onen editor.

A když už jsme u toho, pojďme si očekávaný simulátor života inZOI představit. inZOI by měl nabídnout prakticky vše, co nejnovější díl The Sims. Pojďme si postavit náš dům snů, pojďme si vytvořit rodinu nebo navštívit zajímavá místa ve světě. Hra vzniká v Unreal Engine 5 a snaží se nabídnout bezkonkurenční vizuál, což se popravdě Kraftonu daří. 

inZOI

inZOI poskytuje řadu kreativních nástrojů, aby si hráči mohli představit život, o kterém vždy snili. Realistická grafika hry, vyvinutá pomocí Unreal Engine 5, umožňuje hráčům popustit uzdu své fantazii a snadno vytvářet různé zdroje. Přizpůsobte si vzhled a oblečení své postavy a postavte si svůj domov na míru pomocí širokého výběru volně pohyblivého nábytku a konstrukcí. Můžete také upravit různé části vašeho pozemku a okolní silnice, stejně jako aspekty vašeho bydliště, abyste získali plně přizpůsobitelný zážitek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama