Konzolová verze STALKER: Shadow of Chernobyl dostala český dabing
i Zdroj: GSC Game World
STALKER 1 - 3 Novinka Konzolová verze STALKER: Shadow of Chernobyl dostala český dabing

Konzolová verze STALKER: Shadow of Chernobyl dostala český dabing

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 7. 2024 10:45
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 4

Konzolisté mohou slavit! STALKER: Shadow of Chernobyl dostal český dabing a brzy bude následovat také díl Clear Sky. Jak dabing do konzole dostat? Podrobnosti v článku.

Reklama

Před zhruba třemi měsíci se konzolisté dočkali vůbec poprvé hry STALKER. A rovnou šlo o celou kolekci, která zahrnovala první až třetí díl. Nicméně nejde o žádné remastery či výrazná vylepšení, hry vypadají přesně tak, jak původně kdysi na PC. Skvělou zprávou však je, kolekce dostala podporu modifikací a tím se otevřely možnosti kreativcům, kteří si hru upraví všemožnými fanouškovskými módy. 

Přichází český dabing

Přinášíme jednu velmi dobrou zprávu (díky Zing.cz). Díky podpoře modifikací se do konzolové verze jedné z tří her (Shadow of Chernobyl) dostal český fanouškovský dabing, který již roky využívají PC hráči. Autor modifikace navíc pak dodal, že brzy dostane český dabing i druhý díl Clear Sky, o tom budeme včas informovat. Jak se k dabingu dostat? Je to velmi jednoduché. "V konzoli se přihlas na mod.io, najdi si tenhle mod a klikni na subscribe. Až to budeš mít, tak se vrat do menu hry a mod se sám stáhne," dodal autor.

STALKER Legends of the Zone Trilogy

“Hráči se dostávají do Zóny, což je oblast postižená katastrofou, kde se odehrávají nejrůznější paranormální jevy a kde se střetávají různé frakce a jednotlivci bojující o přežití a zdroje. Série je známá pro svou atmosféru, realistické prostředí, nebezpečné mutanty a dynamický herní svět. Hráči mohou volně prozkoumávat Zónu, plnit různé mise, obchodovat, bojovat s nepřáteli a zkoumat tajemství, která Zóna skrývá. Série STALKER nabízí unikátní zážitek, který kombinuje prvky střílečky z pohledu první osoby, RPG a survival hororu.”

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama