Krásný pohled na post-apokalyptické okolí Černobylu: STALKER 2 se připomíná novými záběry
i Zdroj: GSC Game World
STALKER 2 Novinka Krásný pohled na post-apokalyptické okolí Černobylu: STALKER 2 se připomíná novými záběry

Krásný pohled na post-apokalyptické okolí Černobylu: STALKER 2 se připomíná novými záběry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 4. 2024 10:00

O slovo se po delší době přihlásilo ukrajinské studio, které ukázalo nové záběry ze STALKER 2. Podívejte se na krásnou fotorealistickou grafiku hry.

Reklama

Původně ukrajinské studio GSC Game World se po delší době připomnělo a hráčům dalo nahlédnout na nové gameplay záběry dlouho očekávaného hororu STALKER 2. Video se zaměřilo na rozhovory stalkera s jinými postavami a znovu ukázalo nádhernou fotorealistickou grafickou stránku.

STALKER 2: Heart of Chornobyl vyjde 5. září ve verzích PC a Xbox Series X/S. PlayStation 5 prozatím oficiálně potvrzena nebyla, nicméně očekává se též. Navíc hra nabídne oficiální českou lokalizaci. Stalker 2 byl odložen opakovaně, přičemž posledním důvodem byly technické problémy ohledně výkonu hry. Doufejme, že poslední stanovené datum již konečně klapne.

“Vyloučená zóna Chornobylu se dramaticky změnila po druhé masivní explozi v roce 2006. Násilní mutanti, smrtící anomálie, válčící frakce udělaly z této zóny velmi těžké místo k přežití. Nicméně artefakty neuvěřitelné hodnoty přitahovaly mnoho lidí zvaných STALKER, kteří vstoupili do zóny na vlastní riziko ve snaze vydělat na ní jmění nebo dokonce najít Pravdu ukrytou v srdci Černobylu.”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama