Let Bions Be Bygones je příběhová pixelovka, kde záleží na každém rozhodnutí
i Zdroj: Bohemian Pulp
Novinka Let Bions Be Bygones je příběhová pixelovka, kde záleží na každém rozhodnutí

Let Bions Be Bygones je příběhová pixelovka, kde záleží na každém rozhodnutí

David Vondráček

David Vondráček

28. 4. 2024 18:00

Indie studio Bohemian Pulp chystá vydání své první hry. Ve hře Let Bions Be Bygones se ujmeme role detektiva, který se chystá na svůj poslední případ, který může dopadnout všelijak.

Reklama

V Let Bions Be Bygones se vžijeme se do role detektiva Johna Coopera. Ten je už na odpočinku poté, co přišel úplně o vše. Přesto se rozhodne vzít svůj poslední případ a udělat definitivní tečku za svou kariérou. Hledání dívky z vyšší třídy mezi největší spodinou je všechno, jen ne jednoduchý úkol. Jak to celé dopadne záleží na jediné věci. Na nás samotných. V tomto atmosférickém a výpravném thrilleru future-noir, je totiž každý průchod jedinečný. 

Máte rádi vědecký a logický přístup, typu Sherlocka Holmese? Nebo raději volíte drsný přístup, kde mácháte svou pistolí? A co takhle empatický přístup, kde se snažíte pochopit toho druhého a tím si získat jeho důvěru? Záleží jenom na vás, jaký vlastně John bude. Jeho osobnost a to jak na něj bude okolí reagovat, ovlivňují vaše volby a přístup. Neexistuje žádné špatné rozhodnutí, existují pouze jejich následky. Let Bions Be Bygones kromě tohoto unikátního systému nabídne i plnohodnotný dabing, skvělý soundrack a víc jak tisíc rozhodnutí, které ovlivní, jaký konec dostaneme. 

"Poté, co o všechno přišel, musí bývalý tvrdý detektiv John Cooper vzít svůj poslední případ, aby našel pohřešovanou dívku z vyšší třídy v nejnižších částech dystopické městské planety Terrahive. Vyberte si svou jedinečnou cestu v tomto atmosférickém výpravném thrilleru future-noir.„ Tento popisek si můžete přečíst na stránce Steam.

Let Bions Be Bygones vychází již v Úterý. V plánu je hra pouze na PC a bez české lokalizace. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama