Letošní Call of Duty bude pokračováním Modern Warfare 2
i Zdroj: Spite.cz
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Letošní Call of Duty bude pokračováním Modern Warfare 2

Letošní Call of Duty bude pokračováním Modern Warfare 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 2. 2023 18:31

Novinář Jason Schreier upřesnil, co přesně mají hráči čekat od letošního Call of Duty, z původně DLC se stane plnohodnotné pokračování ..

Reklama

O letošním díle Call of Duty se spekuluje již od minulého roku, kdy se objevila informace, že Call of Duty, nějakým zázrakem poprvé za 15 let vynechá své pravidelné každoroční vydání. Po té někteří insideři přišli s tím, že v roce 2023 namísto nového dílu, dorazí velké DLC pro Call of Duty: Modern Warfare 2 z roku 2022, které připravilo studio Infinity Ward.

Jenže nedavno internetem proletěly další zajímavosti, a to jak od novinářů, tak samotného vydavatele Activisionu. " V roce 2023 dojde na vydání plnohodnotného, premiového dílu série Call of Duty. " Kde je tedy pravda? To vysvětlil novinář Jason Schreier. 

Activision, konkrétně studio Sledgehammer Games skutečtě, původně pracovalo na velkém rozšíření Modern Warfare 2 (2022), hra však nabobtnala takovým způsobem, že se studia dohodly na pokračování MW2, na vývoj dohlédne také studio Infinity Ward. Takzvaný "Part 2" by měl vyjít koncem letošního roku na všechny možné platformy stejně jako v minulém roce. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama