Loco Motive je pixelová komedie, kde řešíte případ záhadné vraždy
i Zdroj: Robust Games
Novinka Loco Motive je pixelová komedie, kde řešíte případ záhadné vraždy

Loco Motive je pixelová komedie, kde řešíte případ záhadné vraždy

David Vondráček

David Vondráček

6. 5. 2024 10:00

Indie studio Robust Games chystá vydat svou první hru. Ve hře Loco Motive se stane vražda, kde jste vy hlavní podezřelí. Jen vaše schopnosti a důvtip mohou dokázat vaši nevinu.

Reklama

V předvečer přelomového projevu bohaté dědičky Lady Unterwaldové dojde k její vraždě. Přímočarý právník Artur, spisovatel a detektiv Herman a tajná špionka Diana se ocitnou mezi hlavními podezřelými z této vraždy. Všichni tři teď musí spojit své síly, aby dokázali, že s vraždou nemají nic společného a aby odhalili skutečného vraha dřív, než vlak kterým cestují, zastaví. To ale nebude jen tak. Vrah totiž dobře ví, co se kolem děje a nebude mít v plánu se nechat odhalit.

Děj Loco Motive se odehrává ve 30. letech na palubě rychlovlaku a budeme hrát za tři zmíněné postavy. Artura, Hermana a Dianu. V jejich roli se budeme snažit odhalit záhadu plnou zvratů, napětí a humoru. Kromě povídání si s cestujícími budeme řešit i sérii hádanek, které nás v případu vraždy vždy posunou dál. Loco Motive nám nabídne i dva režimy hraní. Přímou interaktivní kontrolu nad postavou, nebo klasické ukazování a klikání. Záleží na vás, co vám bude víc vyhovovat.  A pokud se vám stane, že se na něčem zaseknete, tak nemusíte zoufat. Loco Motive vám přímo ve hře nabídne nápovědu, která vás postrčí tím správným směrem. 

Očistěte své jméno a dostaňte vraha před spravedlnost dřív, než on dostane vás na vzdálenost své dýky. 

“V Reuss Expressu byl zavražděn cestující a vy jste hlavní podezřelí. Odhalte vzrušující tajemství a vyřešte uspokojivé bodové a klikací hádanky, abyste dokázali svou nevinu! Zábavné dobrodružství plné smrtelných překvapení, šokujících zvratů a postav větších než život!”  Píše se v popisku na stránce Steam.

Loco Motive dorazí v druhé polovině letošního roku. Kromě PC bude hra k dispozici ještě na Nintendo a Mac. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama