Lords of The Fallen má podle insidera vyjít 13. října
i Zdroj: HEXWORKS
The Lords of the Fallen Novinka Lords of The Fallen má podle insidera vyjít 13. října

Lords of The Fallen má podle insidera vyjít 13. října

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 5. 2023 11:00

Lords of The Fallen asi opravdu vyjde ještě letos, alespoň to tvrdí insider Aggiornamenti Lumia a odkazuje na 13. října. Celá pravda se ukáže už brzy, v následujících týdnech dojde na spousty herních konferencí, kde CI Games datum vydání oznámí.

Reklama

Insider na Twitteru pravděpodobně prozradil finální datum vydání hardcore RPG hry Lords of The Fallen, tvrdí, že se hry dočkáme 13. října, což je pravděpodobné, dodnes jsme měli pouze oficiální informaci, že se druhého dílu dočkáme “někdy letos”. Celou pravdu se dozvíme během léta, kdy dojde na spousty herních konferencí, jednu z nich by mohlo mít i vydavatelství CI Games, které jak nedávno prozradilo, se chystá vydat 5 her do 2 let

Druhý díl Lords of the Fallen byl původně oznámen už v roce 2015, bohužel vývoj nešel tím správným směrem a byl několikrát restartován. Problémový vývoj hry nám připomíná komplikace s Dead Island 2, i zde se vystřídalo několik studií. Vše odstartoval Deck13, který nakonec vývoj opustil, bohužel to nevyšlo ani vývojářskému týmu Defiant. O finální podobu se nakonec postará studio HexWorks. Lords of the Fallen vyjde ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama