Mad Max: Zakladatel Avalanche Studios mluví o zrušených DLC
i Zdroj: Avalanche Studios
Mad Max Novinka Mad Max: Zakladatel Avalanche Studios mluví o zrušených DLC

Mad Max: Zakladatel Avalanche Studios mluví o zrušených DLC

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 5. 2024 07:00

Zakladatel Avalanche Studios Christofer Sundberg si veřejně postěžoval, že vydavatelství Warner Bros Games zrušilo plány k vydání hotových DLC pro hru Mad Max.

Reklama

Vzpomínáte ještě na naprosto parádní akční open-world hru Mad Max? Vyšla téměř před 10 lety a dle mého osobního názoru patřila mezi nejlepší hry roku 2015. Prohánět jsme se mohli v celkem velkém otevřeném písečném světě, mohli jsme si přizpůsobovat naše vozidla a příběh také nebyl vůbec špatný. Ano, hra sice měla nedostatky, ale rozhodně si zasloužila pokračování.

Nicméně nyní, po téměř 10 letech od vydání se dozvídáme, že Mad Max měl dostat několik příběhových rozšíření (DLC). S informací přišel sám zakladatel studia Avalanche, který si postěžoval na některá rozhodnutí vydavatele WB Games - právě to mělo zatrhnout veškerý vývoj kolem Mad Maxe, nevidělo ve hře další potenciál.

Warner Bros Games chtěli, abychom konkurovali hře Metal Gear Solid od Kojimy, které vyšlo ve stejný den. Poté si stěžovali, že nemáme dostatečné prodeje a zrušili všechny naše DLC, které byly připraveny k vydání!

Zakladatel studia, Christofer Sundberg, si postěžoval, že WB Games nechtělo vydat DLC, protože hra neměla dostatečný počet prodaných kopií. Sundberg to uvedl na svém X účtu. Podle jeho vyjádření se zdá, že jsme se po vydání hry mohli dočkat několika DLC, které byly dokonce dokončené.

Avalanche Studios

Před několika lety se tvrdilo, že Avalanche Studios pracují na hře Mad Max 2, později se však ukázalo, že studio skutečně pracuje na další open-world hře s přizpůsobitelnými vozy, nicméně pravděpodobně šlo o stále nepředstavenou hru Contraband, kterou bychom po letech od oznámení měli vidět na Xbox Games Showcase 2024, ta proběhne 9. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama