Madam Web je nejhorší superhrdinský film v historii
i Zdroj: Sony/Marvel
Filmy a seriály Novinka Madam Web je nejhorší superhrdinský film v historii

Madam Web je nejhorší superhrdinský film v historii

Richard Šimáček

Richard Šimáček

20. 2. 2024 08:00

Poslední dobou se roztrhl pytel se špatnými filmy. Nejvíce na to trpí filmy superhrdinské, kde kvalita jde už několik let rapidně dolů. Film Madam Web nastavil laťku ještě níže.

Reklama

Doby, kdy každý film s tématikou superhrdinů byl dojnou krávou na peníze, jsou nenávratně pryč. Nyní si film svoje diváky musí zasloužit svou kvalitou. 

Nejnovější film, který spadá pod universum Marvel, Madam Web, se stal jedním z nejhorších filmů podle komiksu v historii. Film schytává kritiku ze všech stran, jak od filmových recenzentů, tak od diváků. 

A není divu, film má špatně napsaný příběh a vypadá, jako kdyby do universa Marvel nepatřil, protože rozbíjí, co se dá. Film například naprosto rozbíjí jedinečnost postavy Spider-Mana. Samotný příběh je extrémně předvídatelný a pomalu vypadá, že i umělá inteligence by scénář napsala lépe.

Dakota Johnson, která hraje hlavní postavu, se pochlubila tím, že Marvel vlastně vůbec nezná, protože viděla jen 10 minut z jednoho filmu. To je jen další malý střípek do skládačky. Za 6 dnů si film v amerických kinech vydělal jen 26 milionů dolarů což je extrémní podprůměr. Nejnovější Aquaman si vydělal za 6 dnů 243 milionů dolarů,

Podle hodnocení je Madam Web nejhůře hodnocený komiksový film v historii. Je dokonce horší než často kritizovaný film Morbius či Marvels, a to v té době vypadalo, že níže to nepůjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama