Mapa Shipment, kterou známe z Call of Duty, byla vydána omylem, nyní patří mezi nejpopulárnější
i Zdroj: Infinty Ward
Novinka Mapa Shipment, kterou známe z Call of Duty, byla vydána omylem, nyní patří mezi nejpopulárnější

Mapa Shipment, kterou známe z Call of Duty, byla vydána omylem, nyní patří mezi nejpopulárnější

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 5. 2023 11:58

Legendární mapa Shipment, která vznikla před 16 lety, se nikdy neměla dostat na veřejnost. Vyšla však díky chybě studia Infinity Ward, a nakonec se stala jednou z nejpopulárnějších v sérii Call of Duty. V jakých dílech se objevila?

Reklama

Některé mapy jsou pro své franšízy zkrátka legendami a nesmí chybět, například pro Counter Strike je to de_dust 2, pro Call of Duty zase mapa Shipment. Tvůrci ze studia Infinity Ward prozradili, že k původnímu vydání Shipment došlo nepozorností vývojářů, mapa nikdy neměla vyjít. Byla vytvořena pouze pro interní testování hry, v tu dobu pro Call of Duty 4: Modern Warfare (2007). Mapu ve hře nakonec nechali, prý ve finále nebyl důvod ji odstranit.

Mapa Shipment se od té doby objevila hned v několika dílech série Call of Duty, vidět jsme ji mohli v Modern Warfare, Black Ops, Ghosts, WWII, Vanguard, COD Online nebo Modern Warfare 2 (2022). V některých případech byla několikrát předělána, přesto jde o nejmenší mapu, kterou v Call of Duty najdeme a zároveň mezi nejpopulárnější. Studia ji nejčastěji přidávají do režimu free-for-all.

A jak se mapa Shipment líbí Vám? Napište nám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama