Marvel 1943: Rise of Hydra vydá Plaion, hry se dočkáme v roce 2025
i Zdroj: Skydance New Media
Rise of Hydra Novinka Marvel 1943: Rise of Hydra vydá Plaion, hry se dočkáme v roce 2025

Marvel 1943: Rise of Hydra vydá Plaion, hry se dočkáme v roce 2025

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Po více než půl roce od oznámení hry Marvel 1943: Rise of Hydra jsme se právě dozvěděli, že očekávanou Marvelovku celosvětově vydá společnost Plaion.

Reklama

Po více než půl roce od oznámení se o slovo přihlásila akční adventura Marvel 1943: Rise of Hydra. Ta nám byla představena koncem března, kdy jsme se dozvěděli nejzákladnější informace o příběhu, platformách a vidět jsme mohli první trailer. Co však bylo dodnes tajemstvím, byl vydavatel hry. Dnes studio Skydance New Media oznámilo, že hru celosvětově vydá německo-rakouská společnost Plaion.

Plaion je dokonalým vydavatelským partnerem pro multiplatformní celosvětové vydání Marvel 1943: Rise of Hydra.

Marvel 1943: Rise of Hydra

Příběh hry odhaluje čtyři hlavní postavy: mladého Steva Rogerse, známého jako Captain America; Azzuriho, dědečka T'Chally a Black Panthera z dob 2. světové války; Gabriela Jonese, amerického vojáka a člena Howling Commandos; a Nanaliho, wakandského špióna usazeného v okupované Paříži.” Píše se v oficiálním popisku hry.

Marvel 1943: Rise of Hydra vyjde v průběhu roku 2025 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Pokud jste velkými fanoušky Marvelu, potom se v následujících několika letech dočkáte spousty her; zmínit musíme například Bladea, Venoma nebo Wolverina. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama