Marvel odhalil PvP hru Marvel Rivals, jde ve stopách Overwatch 2
i Zdroj: Marvel Comics
Marvel Rivals Novinka Marvel odhalil PvP hru Marvel Rivals, jde ve stopách Overwatch 2

Marvel odhalil PvP hru Marvel Rivals, jde ve stopách Overwatch 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 3. 2024 15:20

Čínské studio NetEase Games již po několika uniklých informacích nemělo co skrývat a šlo s pravdou ven. Světu se představuje zbrusu nová PvP hra, Marvel Rivals.

Reklama

V uplynulých několika dnech se na internetu objevilo hned několik podrobností ohledně nově chystané hry ze světa Marvel, a tak již nebylo co tajit. Společnost Marvel ve spolupráci s čínským studiem NetEase Games oznámily Marvel Rivals. A prakticky se potvrdily veškeré spekulace a uniklé informace z minulých dnů.

Skutečně půjde o multiplayerovou PvP hru ve stylu Overwatch, což jednoznačně potvrdil i debutový gameplay trailer. Doslova bych klidně řekl, že tady je více, než jen inspirace. Všimněte si jak kresleného vizuálu, tak speciálních efektů, vzhled map apod. Nemusí samozřejmě být na škodu, velmi důležitou roli pak bude hrát především hratelnost.

Hry bychom se měli dočkat ještě v průběhu letošního roku ve verzi PC, zdali časem dorazí i konzolové verze, je prozatím záhadou. Každopádně ihned ze startu hráči dostanou na výběr z 18 oblíbených postav, kde nebude chybět například silný Hulk, Spider-man, Iron-Man, Loki, Black Panther nebo Luna Snow. Více už v přiloženém traileru, další podrobnosti se snad objeví už brzy.

Jak se vám tato novinka líbí? Já osobně musím říct, že nevypadá vůbec špatně a mohlo by skutečně jít o kvalitního konkurenta pro Overwatch a tomu podobné hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama