Marvel Rivals představilo Venoma
i Zdroj: NetEase Games
Marvel Rivals Novinka Marvel Rivals představilo Venoma

Marvel Rivals představilo Venoma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Marvel Rivals nabídne při spuštění více než 20 hratelných postav, přičemž jednou z nich bude i oblíbený Venom. Podívejte se na jeho představení v nové upoutávce.

Reklama

Čínské studio NetEase Games, které v současné době prioritně pracuje na arénové PvP hře Marvel Rivals, představilo další hratelnou postavu. Tou je oblíbený anti-hrdina Venom, který na přiloženém gameplay traileru ukáže, co všechno vlastně umí. Ačkoliv jeho schopnosti už všichni dobře známe, není na škodu si je připomenout. Mimochodem Venom vypadá velmi silně a jeho dovednosti - jako třeba létání, by mohlo naše nepřátele pěkně pozlobit.

Marvel Rivals je akční multiplayerová free-to-play hra na způsob Overwatch 2, která by podle aktuálních plánů měla vyjít ještě v letošním roce ve verzích PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a MacOS. Brzy se navíc dočkáme uzavřené betaverze.

Marvel Rivals

S propracovanými prostředími, rychlým tempem hry a neustále se měnícími bojišti není v Marvel Rivals nikdy nuda! Bojujte jako superhrdinové a superpadouši s neuvěřitelnými schopnostmi a kombinujte své síly, abyste během několika sekund přinesli na bojiště neočekávanou zábavu.” Dočtete se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama