Marvel's Spider-Man 2 Novinka Marvel’s Spider-Man 2 nám dovolí "kdykoliv" přepnout postavu Petera s Milesem

Marvel’s Spider-Man 2 nám dovolí "kdykoliv" přepnout postavu Petera s Milesem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 6. 2023 12:58

Marvel’s Spider-Man 2 dostane téměř totožnou mechaniku a princip přepínání postav stejně, jako to moc dobře známe z GTA 5. Bude jen na nás, jakou z postav si vybereme, nicméně každá dostane své speciální úkoly a strom dovedností.

Reklama

Během představení Marvel’s Spider-Man 2 jsme mohli vidět necelou čtvrthodinu gameplay záběrů, šlo o jednu z hlavních misí, kde jak jste si pravděpodobně všimli, došlo na výměnu rolí hlavních postav. Otázkou tak bylo, jde o předem nascriptovanou mechaniku nebo budeme moct libovolně přepínat mezi postavami? Na to v rozhovoru pro Eurogamer odpověděl šéf vývoje Bryan Intihar. 

Celý systém funguje stejně jako v případě GTA 5, kde mezi misemi můžeme přepínat na jednu ze tří hlavních postav, v případě Spider-Man 2 mezi Parkerem a Moralesem, též v reálném čase. Co se týče přepínání přímo v misích, na to pravděpodobně budou předem určené situace. A stejně jako u GTA 5, i zde dostane každá postava některé své speciální úkoly, přepínání tak využijeme ať chceme nebo ne.

Bryan pak prozradil, že Parker i Morales budou mít část stromu dovedností společnou, další části pak má každý unikátní, v obou případech se ale jedná o Spider-mana. Miles využívá schopností Venoma, Peter Symbiote. Marvel's Spider-Man 2 vyjde na podzim exkluzivně na PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama