Marvel's Spider-Man 2 prý kompletně dohrajeme zhruba za 30 hodin
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Marvel's Spider-Man 2 prý kompletně dohrajeme zhruba za 30 hodin

Marvel's Spider-Man 2 prý kompletně dohrajeme zhruba za 30 hodin

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 10. 2023 07:00

Zdá se, že tu máme prvního hráče, který dohrál na platinu Marvel's Spider-Man 2. Jak se mu kopie dostala do rukou není jasné, nicméně díky němu víme, že ve hře strávíme něco přes 30 hodin herní doby. Studio Insomniac Games pak varuje před spoilery.

Reklama

Marvel's Spider-Man 2 má ještě několik týdnů do vydání, přesto, jak se zdá, se někomu do rukou dostala plná verze hry. Hráč s nickem @ChrisGaming95 se na sociální sítí X přihlásil o slovo, když veřejně prozradil, že na svém PlayStationu získal platinu - tedy, kompletně dohrál celou hru. Jak se k němu kopie dostala není jasné, nicméně hned několikrát dokázal, že hru dohrál, veřejnosti pak ukázal i screenshot se skutečně získanou platinou. Na již neexistující příspěvek se můžete podívat níže resp. klinutím na zdroj na konci článku.

Příběh je plný překvapení, na kterých jsme tvrdě pracovali. Nenechte si to zkazit spoilery,

prohlásilo Insomniac Games v reakci na vyjádření hráče. Sám @ChrisGaming95 prozatím nic velkého neprozradil, snad jen, že platinu získal zhruba za 30 hodin herní doby, nicméně sám se považuje za velmi rychlého hráče, který však nepřeskakuje žádné cut-scény. Běžní hráči by pak časový horizont mohli ještě natáhnout. Herní doba se zdá být podobná prvnímu dílu, ten dohrajeme cca za 33 hodin, DLC Miles Morales pak asi za 17 hodin. Marvel's Spider-man 2 vyjde 20. října exkluzivně na PlayStation 5, těšit se můžeme i na českou lokalizaci.

Marvel's Spider-Man 2 prý kompletně dohrajeme zhruba za 30 hodin
i Zdroj: X @ChrisGaming95
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama