Max Payne 1&2 Remake dostane stejnou péči a kvalitu jako Alan Wake 2
i Zdroj: Remedy Entertainment / Rockstar Games
Max Payne 1&2 Remake Novinka Max Payne 1&2 Remake dostane stejnou péči a kvalitu jako Alan Wake 2

Max Payne 1&2 Remake dostane stejnou péči a kvalitu jako Alan Wake 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 3. 2024 18:30

Remedy ve své oficiální finanční zprávě uvedlo, že Max Payne 1&2 Remake dostane téměř stejnou finanční podporu jako Alan Wake 2. Očekáváme naprosto nádherný a propracovaný titul.

Reklama

Jestli se zcela upřímně na něco těšíme, jsou to hry od studia Remedy, které stojí například za hrami jako Alan Wake, Quantum Break nebo Control. V současné době se studio věnuje několika projektům, ale asi nejvíce se těšíme na připravovaný Max Payne 1&2 Remake. Plánované vydání je stanoveno na rok 2025 pro platformy PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nicméně o kolekci dodnes nevíme prakticky nic. Studio Remedy, ani Rockstar Games, které projekt financuje, dosud nezveřejnily žádné obrázky, přestože by nám i jednoduchý conceptart úplně stačil.

Vývoj je v plném proudu, a jak jsme již zmínili výše, financuje jej vydavatelství Rockstar Games, kterému značky dnes patří - a zasloužilo se o Max Payne 3, který mimochodem seženete za parádních zhruba 500 Kč. Nyní se však díky oficiální finanční zprávě dozvídáme, že Max Payne 1&2 Remake dostane dostatečnou finanční péči, podle všeho se do kolekce investuje téměř stejně, jako do Alan Wake 2, tj asi 75 milionů dolarů (v přepočtu 1,7 miliardy Kč). Hráči tak mohou očekávat velmi podobnout kvalitu a nutno říct, že Alan Wake 2 vypadal jak graficky, tak svými efekty nebo animacemi naprosto úžasně.

Max Payne vypadá díky RTX Remix jako skutečný remaster, navíc je ke stažení zdarma
i Zdroj: Remedy Entertainment

Max Payne vypadá díky RTX Remix jako skutečný remaster, navíc je ke stažení zdarma

Aplikace RTX Remix prakticky pokaždé dokáže, o jak skvělý nástroj jde. Například i Max Payne díky ní vypadá naprosto skvěle,…

14. 1. 2024 12:00
1

Představení Max Payne 1&2 Remake by mohlo proběhnout v průběhu letošního roku, neočekávejme to ale dříve, než ve druhé polovině. 

Remedy současně pracuje také na Control 2, Project Kestrel a Project Condor.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama