Max Payne 3: PREVIEW Multiplayer
i Zdroj: Spite.cz
Max Payne 3 Novinka Max Payne 3: PREVIEW Multiplayer

Max Payne 3: PREVIEW Multiplayer

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 3. 2012 13:22

Preview.

Reklama

Viděli jsme minimálně hodinu z připravovaného multiplayeru Max Payne 3 a můžeme Vám s přehledem popsat co se nám líbilo, co se změnilo v singleplayeru a co nás čeká za novinky ve hře od minulého dílu.

Max Payne bude rozhodně kvalitně propracovaný. Pracuje se na něm už celkem dlouho a kvalita se zdá být velmi dostatečná! Zachoval rytmus hry stejně jako jsme byli zvyklí u Max Payne 2. Ovšem novinky pro rok 2012 musí obsahovat něco víc. To nám také přinese. Velká novinka pro Max Payna bude multiplayer, který se zdá být slušný. I v MP uvidíme bullettime.

Co jsme měli šanci z multiplayeru vidět byl server, kde bylo maximálně 16 hraču, tedy 8 na 8. Podle videí je použití bullet-timu velmi účiný lék na nepřátelé. Obraz se Vám zpomalý a vy s přehledem střílíte hlavy. 

Max Payne 3: PREVIEW Multiplayer

Multiplayer bude mít tři rozdílné servery. Jedná se o Deathmatch, Payn-Killer a Gang Wars. 

Deathmach - Dá se říci nekonečné kolo. Umřete a za pár vteřin jste opět ve hře s plným počtem života. Jste rozděleni na dva tými po osmi lidech v několika mapách, které se budou po nějaké době střídat. 

Payn killer - Bude se hrát pět rychlích kol. Nejlepší hráč z těchto kol bude jmenován jako VIP a v dalších kolech bude mít nějaké výhody. Nejspíš bude rozdíl v síle zbraních nebo brnění.

Gang Wars - Budete všichni rozděleni na nějaké místo a hra začne stejně jako Free-For-All. To znamená všichni proti všem. Hrát se bude 8 na 8  a kdo první zabije nějakého hráče, změní se na vzhled Max Payna. Dostane tak double-uzi a měl by být nejsilnější. První hráč který pak zabije Payna se změní na jeho kolegu a získá tak vzhled Raula Passose. Ten bude mít AK a léky proti bolesti. Ty zaručí rychlejší uzdravení. Tím vše začíná a bojuje se. Tuto dvojici Payne a Passose nebude lehké zabít. Budete rádi, když je alepsoň jednou zabijete. To se Vám bude počítat do statistik v tabulce.

Max Payne 3: PREVIEW Multiplayer

Je dobré si s kolegy pomáhat a ne bezhlavě behat po mapě. To vlastně nebudete mít moc šancí uspět. Používání bullet-timu by Vám to mohlo usndadnit. V letu střílet na hlavu Maxovi by mohlo být učinné, ovšem jsou tam  další, kteří Vám ho můžou jednou střelou "vyžrat".

Bullet time nebude nekonečný. Budete mít tři různé úrovně. Doplňovat se Vám bude dle toho, jak budete úspěšní v zabíjení. Bullet time bude v multiplayeru dost propracovaný. Vývojáři si museli pohrát detailně s těmito mody, aby se neuchylovalo k bugum hry. Největší problém byl, že jste si sami sobě spomalili čas, ale ostatní hráli normálně. Vznikaly problémy sekání, to se ovšem spravilo a multiplayer je vlastně připraven k hraní. 

Vývojáři nakonec udělali větší změnu a aby to bylo fér vůči ostatním, udělali bullet-time pečlivě. Pokud dají proti sobě dva hráči bullet-time, bude to klasická výměna kulek ve spomaleném čase. Pokud ale dáte BT jen vy a ostatní se do něj chytí, také se jim obraz spomalý, ovšem je to nečekané a vy jste kvalitně připraveni na spomalení a začátek střelby.

Max Payne 3: PREVIEW Multiplayer

Co nás jako běžně u mutliplayeru nemine bude levelování postavy. Za nějaký počet levelů si budete moct vylepšovat postavu, brnění nebo zbraně. K dispozici budou také mody a různé verze bullet-timu. Budete je moci využívat i když nebudou ve vaší výbavě. Jen doufejme, že nebudou k sehnání cheaty. 

Za úspšné levelování postavy můžete dostat zbraně, které nejsou k sehnání. Deagle, lehký kulomet nebo automatický granatomet. Budete toho samozřejmě ještě mnohem více. Jedna z věcí, kterou si budeme moct byvavit do základu budou brýle proti flashbangu nebo slznému plynu. Myslím, že to je velmi užitečná věc. Další věci budou například vesty nebo helmy. Budete tak mít větší šanci, když Vás někdo střelí do hlavy. 

Věci jako vybavení vesty a helmy se budou hodit například když budete dupat a hráč Vás uslyší za zdí a začne děrovat. Samozřejmě né každá zbraň může děrovat. Lehký kulomet nebo deagle by tenčí zdi prostřelit mohl. Ovšem to nebude taková rána plus ještě když budete ve výzbroji.

To ale stále není vše. Setkáme se také s možností "odplata". Pokud Vás někdo zabije dvakrát za sebou, budete mít možnost - odplatu. Tím můžete získat velký počet XP pro zvýšení levelu.

Multiplayer bude moct hrát pouze hráč, který si hru koupil. Předobjednávky již začaly. A co vy, koupíte si max payne 3 ? Hlasujte níže.  Max vyjde na PC už 15.května

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama