Mělo jít o jednu z nejlepších her pro Xbox, vývoj Perfect Dark má ale dlouhodobě problémy
i Zdroj: The Initiative
Perfect Dark Novinka Mělo jít o jednu z nejlepších her pro Xbox, vývoj Perfect Dark má ale dlouhodobě problémy

Mělo jít o jednu z nejlepších her pro Xbox, vývoj Perfect Dark má ale dlouhodobě problémy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 5. 2024 11:15

Studio The Initiative bylo považováno za jedno z nejtalentovanějších, které mělo přinést hru v největší kvalitě. Chystané Perfect Dark má ale velké problémy.

Reklama

Ještě, než se Microsoft pustil do velkých akvizic, díky kterým získal pod svá křídla ZeniMax (Bethesdu) a Activision Blizzard, se dlouhodobě chlubil nově složeným týmem The Initiative, které bylo založeno v roce 2018. O dva roky později jsme se konečně dozvěděli, na čem pracují. Jde o reboot kladně hodnocené špionážní akce Perfect Dark

The Initiative se skládá z veteránů herního průmyslu, kteří se podepsali pod velmi úspěšné AAA značky jako The Last of Us, Max Payne, Grand Theft Auto 5, Red Dead Redemption, Tomb Raider nebo Gears of War. Bohužel, jak tvrdí zasvěcenci, ani takto slibně složená grupa automaticky nemusí znamenat úspěch. Důkazem toho má být velmi problémový vývoj Xboxové exkluzivity Perfect Dark, která je každým rokem posouvána.

To, že má Perfect Dark problémy se řešilo několikrát, a jak se zdá, neustále přetrvávají. S informací přišel důvěryhodný insider Jeff Grubb, který se k aktuálnímu stavu hry vyjádřil v jednom z podcastů. 

Už roky slyšíme, že Perfect Dark je ve špatném stavu, a zdá se, že je ve velmi špatném stavu. Zdá se, že se nic nezměnilo ani poté, co se k týmu připojilo Crystal Dynamics,

řekl Jeff Grubb pro Giant Bombcast. Jak vzpomenul, s Perfect Dark vypomáhá i externí studio Crystal Dynamics, které aktuálně pracuje ještě na novém Tomb Raideru, kde se naopak zdá být vše v pořádku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama