Metal Gear Solid 3 Remake prý vyjde v roce 2024
i Zdroj: Konami
Novinka Metal Gear Solid 3 Remake prý vyjde v roce 2024

Metal Gear Solid 3 Remake prý vyjde v roce 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 3. 2023 14:46

U společnosti Konami stále platí, že se zúčastní veletrhu E3 2023. Právě zde má chystat několik oznámení a jedním z nich prý bude Metal Gear Solid 3 Remake.

Reklama

V dubnu roku 2021 se vůbec poprvé někde zmínil možný remake hry Metal Gear Solid 3, informaci o údajně připravované předělávce přinesl dabér, kterého jsme mohli slyšet v původním díle v roce 1987. V tu dobu pak internetem kolovala spekulace, že si PlayStation měl zajistit exkluzivitu, není však jasné, zda-li jen dočasnou - a jestli vůbec.

Později se díky oficiálnímu LinkedIn profilu jednoho z vývojářů zjistilo, že by na remaku mělo pracovat studio Virtuos Games. A aby toho náhodou nebylo málo, v prosinci minulého roku přišlo několik zdrojů s tím, že by snad v Konami mohla vznikat rovnou celá trilogie. Pořád jde ale jen o spekulace a nepotvzené informace.

Zahraniční server VGC nyní prozradil, že se k nim dostala zpráva ohledně data vydání, Metal Gear Solid 3 Remake prý vyjde v roce 2024. Oznámení by se mohlo objevit během E3 2023, kde Konami chystá několik překvapení. Podle posledních zpráv by se mělo dostat také na nový díl série Castlevania.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama