Metro Awakening se ukazuje na nádherných záběrech a potvrzuje české titulky
i Zdroj: Vertigo Games
Metro Awakening Novinka Metro Awakening se ukazuje na nádherných záběrech a potvrzuje české titulky

Metro Awakening se ukazuje na nádherných záběrech a potvrzuje české titulky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Metro Awakening odprezentovalo nové nádherné záběry ze hry. Navíc byly potvrzené české titulky. Hra vyjde ještě v průběhu letošního roku.

Reklama

Fanoušci série hororového Metra, máme pro vás hned dvě novinky. V první řadě se můžeme podívat na tři nové screenshoty, které se objevily na oficiálním kanálu studia. Z osobního hlediska musím říct, že Metro ještě nikdy nevypadalo takhle dobře! Nicméně bohužel, Metro Awakening si zahraje jen velmi malé procento herní komunity, je primárně určeno pro virtuální realitu

Druhá skvělá novinka; bylo potvrzeno, že hra vyjde s českými titulky! Zmínka se objevila mezi podporovanými jazyky na Steamu, což by mělo být jistotou. Stále však čekáme na pevné datum vydání, prozatím víme, že dorazí v průběhu letošního roku.

Metro Awakening

Jsi Serdar, doktor, který se odvážně vydává do temnoty, kde čelí zničující radiaci a smrtelným hrozbám Metra, aby našel svou ženu a léky, které tak zoufale potřebuje. Jak tvá odvaha a zdravý rozum dosahují svých limitů, musíš se naučit balancovat mezi životem a smrtí, mezi duchovním a hmotným světem, a probudit bytost, kterou se máš stát.

Všechno, co známe z předchozích dílů, bude zastoupeno i zde, takže se dočkáme klaustrofobických tunelů, monster, nadpřirozených sil a prvků přežití, a i plížení či boje z první osoby. Samotné zbraně, které budeme ve hře používat, také vypadají velmi povědomě. Vývojáři také zmínili, že haptika na PS VR2 nabídne lepší pocit se zacházením se zbraněmi a bude i simulovat utržená zranění.

Metro Awakening vyjde tento rok a budeme si ho moci zahrát na PS VR2, Meta Quest 2 + 3 a Steam VR. Jestliže VR zařízení nemáte a stále netrpělivě vyhlížíte klasické Metro, potom ještě chvíli vydržte, možná, že ještě letos dojde k jeho odhalení!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama