Microsoft letos ukončí provoz Call of Duty: Mobile. Nahradí jej Warzone Mobile
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Microsoft letos ukončí provoz Call of Duty: Mobile. Nahradí jej Warzone Mobile

Microsoft letos ukončí provoz Call of Duty: Mobile. Nahradí jej Warzone Mobile

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 3. 2023 17:44

Microsoft uvedl, že očekává během letošního roku ukončení provozu Call of Duty: Mobile. Hru má nahradit Warzone Mobile.

Reklama

Free-to-play akce Call of Duty: Mobile vyšla v roce 2019 ve verzích iOS a Android, o hru se postaralo studio Timi, následně ji vydalo čínské vydavatelství Tencent. Tři roky po vydání Activision oznámil dosažení velmi slušného milníku, hru si stáhlo neuvěřitelných 650 milionů hráčů, v květnu 2022 pak hra překonala 1 miliardu dolarů, kterou hráči utratili v obchodě za skiny a battle-passy.

Letos to budou 4 roky od spuštění hry a bohužel, nečeká ji příliš dlouhá budoucnost. Microsoft očekává, že během letošního roku ukončí provoz serverů a Call of Duty: Mobile již nebude možné hrát. Smutné pro hráče, kteří ve hře tráví aktivně svůj čas a investují do battle-passu apod., skvělá zpráva pak pro ty, kteří čekají na Call of Duty: Warzone Mobile, právě to má nahradit původní hru od studia Timi.

Call of Duty: Warzone Mobile bylo oznámeno minulý rok v září, o pár dnů později pak došlo na první trailer, ten však s nějakými in-game záběry neměl nic společného. V listopadu pak obchod AppStore pravděpodobně předčasně odhalil datum vydání, dle databáze vyjde 15. května 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama