Midwinter Entertainment oznámilo kooperativní střílečku "Project T"
i Zdroj: Midwinter Entertainment
Novinka Midwinter Entertainment oznámilo kooperativní střílečku "Project T"

Midwinter Entertainment oznámilo kooperativní střílečku "Project T"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 5. 2024 14:15

Svět Dead by Daylight dostane další příběhovou hru. Studia Midwinter Entertainment a Behavior Interactive společně oznámily kooperativní střílečku Project T.

Reklama

Studia Midwinter Entertainment a Behavior Interactive oznámily příběhový kooperativní PvE “Project T” ze světa Dead by Daylight. Hra je určena pro 1 až 4 hráče, tedy ano, lze hrát i jako sólo. O samotné hře toho příliš nevíme, jak tvůrci dodávají, jde o projekt v rané fázi vývoje a spousta se toho může ještě změnit. Každopádně se můžete stát věrným insiderem, který bude pravidelně Project T testovat a s tvůrci komunikovat ohledně zpětné vazby.

Hráči se vžijí do role Vetřelců, divoké skupiny postav uvězněných v rozlehlé, neprozkoumané oblasti Říše entit zvané The Backwater. Při spolupráci budou muset využívat náklaďáky, talismany a všechny dostupné zbraně, aby překonali nebezpečí této nové říše a bojovali proti začarované armádě nestvůr známé jako Thrall.” Stojí v oficiálním popisku hry. 

Datum vydání ani platformy prozatím Behavior neprozradilo, zcela jistě ale můžeme počítat s PC verzí, a ne nějak příliš náročnou, podle oficiálních hardwarových požadavků nám bude stačit průměrná herní sestava.

Galerie Project T

(Obrázky jsou z rozpracované vývojářské verze, neprezentují finální grafickou podobu.)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama