Míří 20 let staré Beyond Good & Evil na nové platformy?
i Zdroj: Ubisoft Studio
Novinka Míří 20 let staré Beyond Good & Evil na nové platformy?

Míří 20 let staré Beyond Good & Evil na nové platformy?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 9. 2023 15:30

Ratingová organizace ESRB pravděpodobně propálila další připravovaný projekt. V databázi společnosti se veřejně objevila nová položka s názvem Beyond Good & Evil: 20th Anniversary Edition, ta navíc zahrnovala i chystané platformy.

Reklama

Pamětníci si jistě ještě vzpomenou na akční hru Beyond Good & Evil, kterou připravil Ubisoft a vydal před dlouhými 20lety. Hra je aktuálně dostupná ve verzích PlayStation 3, PlayStation 2, Xbox, Xbox 360 a PC - nicméně už brzy by se mohla objevit i na dalších platformách. Něco mohla naznačit ratingová organizace ESRB. Právě ta zveřejnila hodnocení Beyond Good & Evil ve verzi 20th Anniversary Edition pro platformy PC, PlayStation 4, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Stránka již není dostupná veřejnosti - to je ale v tuto chvíli už vedlejší, jisté je, že se něco jako 20. leté výročí chystá a jelikož hra letos oslaví 20. narozeniny, vydání nebude daleko.

Beyond Good & Evil dodnes patří mezi oblíbené značky, přesto jsme se nikdy nedočkali pokračování. Druhý díl byl sice oznámen už v červnu roku 2018, přesto jsme dodnes viděli pouze jediné gameplay záběry. O hře pak bylo dlouhé roky ticho, v jednu dobu se dokonce spekulovalo o zrušeném vývoji, to ale Ubisoft nikdy nepotvrdil. Jak je na tom Beyond Good & Evil 2 nyní, bohužel nikdo neví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama